Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Πέττας: «Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Νίκος Πέττας: «Είμαστε έτοιμοι να διεκδι...

Ο έμπειρος άσος του Προμηθέα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο "Τόφαλος"

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Παναθηναϊκό, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ. Εννέα συνεχόμενες νίκες μετρά ο Παναθηναϊκός Superfoods στις επισκέψεις του στην Πελοπόννησο ενώ συνολικά έχει ρεκόρ 20-2 στα παιχνίδια του εκεί.

Ο Νίκος Πέττας καλεί τον κόσμο της Πάτρας στο γήπεδο για το ιστορικό παιχνίδι, ενώ δηλώσει πως ο Προμηθέας δεν έχει τίποτα να χάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου άσου στο blog του στο site της ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας!

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για τον Προμηθέα. Εμείς μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να πάρουμε από αυτόν τον αγώνα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Εμείς από τη μεριά μας είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, αλλά και να ετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα.

Στο παρελθόν υπήρξα παίκτης του Ολυμπιακού και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. H μεγαλύτερη νίκη που γνώρισα ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους «πράσινους» σημειώθηκε την σεζόν 1999-2000 (12/12/1999), όταν επικρατήσαμε στο ΟΑΚΑ με σκορ 69-68. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νίκη.

Στον Ολυμπιακό είχε επιστρέψει ο Γιάννης Ιωαννίδης και είχαμε ένα ανανεωμένο ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί, καθώς βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Θυμάμαι ότι προηγηθήκαμε ακόμη και με +13 στην τελευταία περίοδο.

Με τον Ολυμπιακό είχε παίξει σούπερ ο ''Χόλιγουντ'' Ρόμπινσον. Μάλιστα, πήγαμε και καθυστερημένα στο ΟΑΚΑ λόγω κίνησης και μπήκαμε στο γήπεδο 15΄ πριν το τζάμπολ.

Όσο για την ήττα από τους «πράσινους» που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αυτή σημειώθηκε την σεζόν 1998-1999 (20/5/1999), όταν ο Ολυμπιακός, παρότι είχε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, έχασε στο ΣΕΦ στον τελευταίο τελικό με 62-53. Ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Κρατάγαμε τον τίτλο στα χέρια μας και τον χάσαμε στην έδρα μας.

Το Σάββατο ραντεβού στο γήπεδο για ένα μεγάλο παιχνίδι!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας παίζει στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports