Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε η Ασπασία Λεβέντη

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους...

Είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος International Foundation for Greece

Την Έδρα του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, η Ασπασία Λεβέντη, Πρόεδρος του Ιδρύματος International Foundation for Greece,  την οποία το Εργαστήρι ευχαριστεί θερμά για τη δωρεά πετρελαίου θέρμανσης που προσέφερε στο Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης.

Το Κέντρο αυτό με την ονομασία «Παναγία Ελεούσα» είναι φιλανθρωπικό σωματείο ειδικά αναγνωρισμένο για άτομα με νοητική υστέρηση και έχει τιμηθεί με βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.

Tην κα Ασπασία Λεβέντη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος, οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και οι εκπαιδευομένοι νέοι που διαμένουν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο στο Μεσολόγγι.

Η κα Ασπασία Λεβέντη ξεναγήθηκε στους χώρους του Εργαστηρίου, ενθουσιάστηκε με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησε με τους νέους, οι οποίοι της επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η κα Ασπασία Λεβέντη τόνισε τον ενθουσιασμό της για το έργο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», εξήρε ιδιαίτερα την ποιότητα των Δομών και των υπηρεσιών, τις αξίες της αγάπης και  του εθελοντισμού που διακατέχουν το Εργαστήρι μας και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε.

Η επίσκεψη της κας Ασπασίας Λεβέντη στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν, τονίζουν τα μέλη του ΔΣ του Εργαστηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις