Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Άλμα Ζωής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Πάτρα: Το Άλμα Ζωής έκοψε την πρωτοχρονι...

Δείτε όλα όσα έγινα

Την 19 Ιανουαρίου στις 6.30μμ σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και μέλη ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η αίθουσες του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ ήταν καταστόλιστες στο χρώμα ροζ, το χρώμα της εκστρατείας κατά του καρκίνου του Μαστού.

H Πρόεδρος του Συλλόγου στην σύντομη ομιλία της αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τόνισε την μεγάλη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης στον καρκίνο του μαστού και την ανάγκη στήριξης των πασχόντων γυναικών, πεδία στα οποία ο Σύλλογος και οι εθελόντριες δίνουν καθημερινά έναν υπέροχο αγώνα.

Υποσχέθηκε πως παρόλη την δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην υγεία, ο Σύλλογος θα συνεχίσει αόκνως τον ιερό δρόμο της αγάπης και της προσφοράς δίπλα στον συνάνθρωπο. Διαβεβαίωσε δε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να διεκδικεί τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης και την επίλυση σημαντικών θεμάτων των ασθενών, αλλά θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, με όλες του τις δυνάμεις, και για μικρά πρακτικά θέματα, που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ασθενή. Κάλεσε τέλος σε συστράτευση όλους τους συμπολίτες μας.

Στη συνέχεια αφού ευλογήθηκε η πίτα η κ. Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ Στεφανάκη Αγγέλα, Πάκυ Καραλή, Γωγώ Μοσχονά, Νόπη Σάντα, Ντέπυ Μαλλιώρη και Άννα Γουρζη έκοψαν ένα κομμάτι κάνοντας μια ευχή για τη νέα χρονιά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας,  η Πρόεδρος του Περιφερικού Συμβουλίου κ. Αναστασία Τογιοπούλου, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων κ. Ήρα Κουρή και Ελένη Μπιρλή, ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, η Πρόεδρος Εφετών κ. Στεφανία Καρατζά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, η Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου κα Παναγοπούλου Νικολάου Σταυρούλα, πολιτευτές του Νομού, αντιπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της πόλης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το ΔΣ του Συλλόγου απένειμε ΑΡΙΣΤΕΙΑ  ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για την όλη συμπαράστασή τους στο έργο του Συλλόγου:

Στον Περιφερειάρχη κ.  Κατσιφάρα Απόστολο οποίος  έλαβε το Αριστείο Κοινωνικής Προσφοράς και Ευαισθησίας για την έμπρακτη συμπαράσταση της Περιφέρειας  στο Σύλλογο για την υλοποίηση των προγραμμάτων του,  στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛΠΑ κο Κοντοέ Νίκο, στην  Πρόεδρο Εφετών κα  Καρατζά Στεφανία, στον  ομότιμο καθηγητή κ. Δημήτρη Κούκουρα,  στον  ομότιμο καθηγητή Τζωρακολευθεράκη Ευάγγελο, στην ογκολόγο κ.  Αθηνά Χριστοπούλου, στον χειρουργό κ.  Καρβελά Φώτη, στον χειρουργό κ.  Ζυγομαλά Απόλλωνα, στον χειρουργό μαστού κ. Κατσιάκη Νίκο, στην χειρουργό κ.  Κυριακοπούλου Δώρα , στην χειρουργό κ. Αποστολοπούλου Αναστασία και στον χειρουργό μαστού κ.  Χαβελέ Γιάννη.

Για την κοινωνική τους ευαισθησία να προσφέρουν δωρεάν μαστογραφίες τιμήθηκαν τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης: Ακτινοδιαγνωστικό κέντρο Μαρλαφέκα, Μαγνητική Πατρών, Φροντίδα Υγείας, Β-Διάγνωση, τα Διαγνωστικά εργαστήρια Πατριαρχέας, το Ασκληπιείον Vita και το Ολύμπιο Θεραπευτήριο.

Στην συνέχεια ο Σ. απένειμε την διάκριση ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΙΜΗΣ 2016 σε όλους εκείνους, που ο καθένας με τον τρόπο του συναντήθηκαν με τον Σύλλογο, συνεργάστηκαν και έδωσαν, αφιλοκερδώς, κομμάτι από την ψυχή τους.
Barlos Ergon Μπάρλος Γιώργος,  Euroline, Σταύρος Μπακολιάς, Ανέκ Lines, Ολυμπία Οδός Παπανικόλας  Παναγιώτης,  Εταιρία Γέφυρα Γιάννης Φρέρης,  Diamond Events Άννα Μαρία Ρογδάκη και Γιώργος Διαμαντόπουλος, SUPER MARKET ΑΡΑΠΗΣ Αράπης Γιώργος,  Bergmann Kord Βασιλική Κορδερά, Elite Ράπτης Ιωάννης, SUPER MARKET ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  Ανδρικόπουλος Χαράλαμπος,  Χιών Κανελλόπουλος Σπύρος, Βιεμετάλ Ζαχαρόπουλος Θανάσης,  Ιέκ Βέργη Κα Λιλίκα Βέργη, Ερύμανθος Κος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου,  The best Κος Στάθης Πολίτης,  Γυμναστήριο DFF Studio (Γιώργο Καλαντζή),  Γυμναστήρια Curves (Νάνσυ Θεοδωρουπούλου και Νίκη Τζανίνη),  Ηρώ Δημητροπούλου και  Χριστιάνα Κατραβά,  Χουμουρίτης Αντώνης και Οινοποιία Κολυπέρα κο Κολυπέρα Χρήστο.

Την πίτα ευλόγησε εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου ο Πανοσιολογιότατος κ. Προκόπιος Κορδάς. Τα φλουριά κέρδισαν οι : Μάντη Αποστολοπούλου Πρόεδρος του Συλλόγου SAVE AN ANGEL  και η κα Αδαμαντία Δημοπούλου Γραμματέας του Ομίλου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ.

Τα ΑΡΙΣΤΕΙΑ που εδόθησαν εφέτος φιλοτεχνήθηκαν με αγάπη και τέχνη από το μέλος του ΔΣ και εθελόντρια του Συλλόγου κ. Ντέπυ Μαλλιώρη.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος Κα Γωγώ Καραλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις