Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μελάνια Τραμπ με γαλάζιο σύνολο Ralph Lauren ήταν όντως κομψή - Τη συγκρίνουν στυλιστικά με Τζάκι και Οντρει Χέπμπορν

Η Μελάνια Τραμπ με γαλάζιο σύνολο Ralph ...

Επένδυσε στην απόλυτη μονοχρωμία για την ορκωμοσία

H νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η 46χρονη Σλοβένα Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε σήμερα στην τελετή ορκομωσίας με ένα σύνολο του οίκου Ralph Lauren σε παστέλ γαλάζιο χρώμα (φόρεμα με ασορτί  μπολερό), επιλέγοντας έναν από τους πλέον εμβληματικούς, κλασικούς Αμερικανούς σχεδιαστές. Η επιλογή της εκπροσωπούσε τη δήλωσή της πως θα είναι μια "παραδοσιακή πρώτη κυρία" αλλά όπως αναμενόταν τα σχόλια ήταν πολλά.

Τα γάντια και οι γόβες στιλέτο παρέπεμπαν στο στυλ της δεκαετίας του 1960, το χτένισμα και η στενή γραμμή του φορέματος σε προγενέστερη ακόμα εποχή.

Η εφημερίδα Womens Wear Daily έγραψε ότι οι στυλιστικές επιλογές της Μελάνιας Τραμπ αναπόφευκτα οδήγησαν σε συγκρίσεις με την εκλιπούσα πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και είδωλο της μόδας Τζάκλιν Κένεντι. Αλλού γράφτηκε πως θύμισε την Οντρει Χέπμπορν.

Σχολιαστές που εξειδικεύονται σε θέματα μόδας, ανάρτησαν φωτογραφίες αρχείου της Κένεντι όπου απεικονίζεται να φοράει ένα παρόμοιο μπλε σύνολο στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας του συζύγου της το 1961.

«Ήταν πολύ Τζάκι» δήλωσε ο Τζο Ζι, αρχισυντάκτης του Yahoo! Style.

«Η Μελάνι έχει την εμφάνιση, από την κορυφή έως τα νύχια, μιας Πρώτης Κυρίας. Τόσο όμορφη και κομψή! Είμαι περήφανη για εκείνη!» έγραψε η Τιοντόρα Ουέστ στο Twitter.

Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν με επίκεντρο την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας, αφότου ο Τομ Φορντ, ο Μαρκ Τζέικομπς και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα ντύσουν την Πρώτη Κυρία, καθώς αντιτίθενται στην εκλογή του συζύγου της στον προεδρικό θώκο.

Ο νεοϋορκέζος ωστόσο σχεδιαστής Ralph Lauren ήταν εκείνος που είχε υπογράψει την δημιουργία που είχε επιλέξει το πρώην μοντέλο την νύχτα της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, μια λευκή φόρμα.

Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Λόρεν ήταν επίσης ο σχεδιαστής των κοστουμιών που επέλεξε η Χίλαρι Κλίντον, σε πολλές αποχρώσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, με ύψος 1,80 μ., είναι η πρώτη σύζυγος Αμερικανού προέδρου που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην γενέτειρά της Σλοβενία κι έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το GQ. Ετσι δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε πως παρά τις πολιτικές πεποιθήσεις και προκλητικές συμπεριφορές του συζύγου της οι τελευταίες της ενδυματολογικές επιλογές είναι εξαιρετικές. Και στο τέλος τέλος παρά την ταμπέλα που την ακολουθεί ως "γυναίκα τρόπαιο", αν δεν είναι η πιο κομψή είναι σίγουρα η ωραιότερη κυρία των ΗΠΑ ως τώρα.

 

Mε τη Μελάνια στο επίκεντρο της προσοχής, οι άλλες γυναίκες της οικογένειας φόρεσαν λευκό, όπως και η Χίλαρι Κλίντον ενώ η Μισέλ Ομπάμα διάλεξε μπορντό φόρεμα με φαρδιά φούστα σχετικά απλό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight