Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταρ του Χόλυγουντ όπως οι Σερ, Ντε Νίρο και Ράφαλο στέκονται ενωμένοι απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ

Σταρ του Χόλυγουντ όπως οι Σερ, Ντε Νίρο...

Η διαδήλωση έγινε στις 19/1, έξω από το Trump International Hotel & Tower στη Νέα Υόρκη

Με διαμαρτυρία τους στη Νέα Υόρκη, διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Τζούλιαν Μουρ, ο Μαρκ Ράφαλο αλλά και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σερ και πολλοί άλλοι έδειξαν την αντίθεσή τους στον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ που ορκίζεται σήμερα 20/1/2017 ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η διαδήλωση έγινε στις 19 Ιανουαρίου - μια μέρα πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ - έξω από το Trump International Hotel & Tower στη Νέα Υόρκη και βρήκε αμέτρητους σταρ να ενώνουν τις φωνές τους για μια καλύτερη Αμερική.

Ήταν ακόμη εκεί ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντγουιν, οι ηθοποιοί Ρόζι Περές, Σάλι Φιλντ, και πολλοί άλλοι, οι οποίοι μίλησαν στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί προσπαθώντας να δώσουν ελπίδα.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι ντροπή, αλλά υπάρχει ελπίδα. Ο Τραμπ πιστεύει ότι μπορεί να σας λυγίσει. Υπάρχει όμως ένα πράγμα που δεν αλλάζει στους Νεοϋορκέζους: Δεν λυγίζουν», δήλωσε ο Άλεκ Μπόλντγουιν.

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας σώσει είστε εσείς. Τίποτα δεν έγινε για να σταματήσει ο πόλεμος στο Βιετνάμ μέχρι που βγήκαμε στους δρόμους. Η δύναμη του κόσμου είναι μεγαλύτερη από τους μαλάκες στην Ουάσιγκτον», φώναξε η Σερ απευθυνόμενη στους τουλάχιστον 25.000 Νεοϋορκέζους που συγκεντρώθηκαν στη διαμαρτυρία.

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight