Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η 47χρονη Γεωργία Παπαγιάννη, μητέρα δύο παιδιών, το θύμα του τροχαίου στην Πατρών - Πύργου

Η 47χρονη Γεωργία Παπαγιάννη, μητέρα δύο...

Ο οδηγός του άλλου οχήματος έχει τραυματιστεί

Η 47χρονη Γεωργία Παπαγιάννη είναι το θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στην παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Αλισσού. Η άτυχη γυναίκα ήταν εν ζωή μητέρα δυο παιδιών και κατοικούσε στην Άνω Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του άλλου οχήματος, νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

 

17.11: Ακαριαίος, όπως όλα δείχνουν, ήταν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα κατευθυνόταν προς την Κάτω Αχαΐα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του άλλου οχήματος που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα, βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ΙΧ της άτυχης γυναίκας, κινήθηκε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ακολουθούσε, ενώ στο μπροστινό του μέρος το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της σορού της γυναίκας.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος έχει τραυματιστεί.

 

16.38: Μια νεκρή γυναίκα, ηλικίας 40 περίπου, ετών, είναι το τραγικός απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης ΙΧ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στην παλιά εθνική οδό, στον Αλισσό Κάτω Αχαΐας. Την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν οδηγός του οχήματος, απεγκλώβισαν άνδρες της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άλλο ΙΧ επέβαιναν δυο άνδρες, οι οποίοι είναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι.

 

16.20: Ένα άτομο πολύ σοβαρά τραυματισμένο απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το σημείο του τροχαίου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

 

15.53: Τροχαίο ατύχημα το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κρίνεται σοβαρό σημειώθηκε πριν λίγο στην περιοχή των Καμινίων, στην παλιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου.

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις