Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Ο επισκέπτης του χειμώνα" της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Ο...

Την Τετάρτη 18 ιανουαρίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου  στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου. Την εκδήλωση  συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής ΕπιχείρησηΔήμου Αγρινίου και οι  εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ . Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους του βιβλίου.

Το συντονισμό έκανε ο φιλόλογος Λίνος Υφαντής, που προσφώνησε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στους ομιλητές, ενώ τόνισε συγκινημένος ότι δυόμισι χρόνια πριν παρουσίασε με τον αείμνηστο καθηγητή Αθανάσιο Παλιούρα (ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση) το «Αγκαλιά από κιμωλία» , προηγούμενο έργο της κ. Λιβιτσάνου,στην ίδια αίθουσα. Χαιρετισμό απηύθυναν:η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Θέρμου  Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Υποδιοικητής της 6ηςΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων  Αδάμης Ευθύμιος.

Για το βιβλίο μίλησαν: οι φιλόλογοι Ελένη  Ζαμπάρα – Τζωρτζοπούλου και Ελένη Μπούτα , και η οδοντίατρος  Ντίνα Παπακωνσταντίνου – Σιδέρη, η οποία διάβασε αποσπάσματα ενώ  συγχρόνως έγινε και ψηφιακή παρουσίαση του βιβλίου.

Την εκδήλωση έκλεισε η κ. Λιβιτσάνου, η οποία ευχαρίστησε για την αθρόα προσέλευση παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες και μίλησε για την αξία του βιβλίου, ιδιαίτερα στις μέρες μας.

Παραβρέθηκαν: η Δημοτική Σύμβουλος  Ευαγγελία Κραββαρίτη,η Πρόεδρος του «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  Διονυσία Σιαμαντά, η Πρόεδρος του «Κωσταντίνος Χατζόπουλος» Βασιλική Μαραγιάννη, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου  Μαίρη Χρυσικοπούλου, η πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Αγρινίου Κων/να Κατσαρή, , ο Πολιτευτής της ΛΑΕ  Κολοβός Ιωάννης, ο πρόεδρος «Ηπειρωτών Αγρινίου»  Ευάγγελος Ρέντζος, ο Πρόεδρος του «Ορφέα Αγρινίου» και Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θέμις Γαμβρούλης, ο έφορος της ΓΕΑ Αγρινίου  Χατζηγεωργίου Παναγιώτης , λογοτέχνες και άνθρωποι του πνεύματος, διευθυντές σχολείων , εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture