Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα θέματα που θα συζητηθούν από την Οικονομική Επιτροπή

Πάτρα: Τα θέματα που θα συζητηθούν από τ...

Στις 24 Ιανουαρίου

Στην Αίθουσα της Οικονομικής Επιτροπής (στο κτίριο Λαδόπουλου) την 24η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 συνεδριάζει η Επιτροπή, με τα παρακάτω θέματα:

Έγκριση της παράστασης του πληρεξούσιου Δικηγόρου του Δήμου Πατρέων κ. Φαίδωνα Κουλούρη στον Άρειο Πάγο, όπου θα συζητηθεί η Αίτηση Αναίρεσης του Δήμου κατά των Θεοφάνη Νεζερίτη κ.λ.π. και της 237/2012 απόφασης του Εφετείου Πατρών, την 27η/1/2017 ή σε οπιαδήποτε άλλη ημερομηνία μετά από αναβολή αυτής  (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντ/ρχος, Φ. Κουλούρης – Νομικός Σύμβουλος)

Εξέταση ένστασης και έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Οργανισμού και του Δημοτικού Βρεφοκομείου, του Δήμου Πατρέων (εισηγητής: Π. Μελάς – Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος – Αρμ. Δ/ντής)

Έκθεση Δ΄ Τριμήνου έτους 2016 για την εκτέλεση του προυπολογισμού (εισηγητής: Π. Μελάς – Αντ/ρχος, Χ. Θεοδωρόπουλος – Αρμ. Δ/ντής)

 

 

 

Απαλλαγή υπολόγου παγίας προκαταβολής Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου (Μπιρλή) (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντ/ρχος, Ε. Αννίνου – Αρμ. Δ/ντρια)

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις