Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση από το "Άλμα Ζωής" Αχαΐας

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση από το "...

Στις 23 Ιανουαρίου

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Αγρινίου, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, στις 23/1/17, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας της Ελλάδος). Πριν από την ενημέρωση και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί κλινική εξέταση μαστού από τον Χειρουργό Μαστού – Μαστολόγο κο Γιάννη Χαβελέ.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής σας να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Ο κος Γιάννης Χαβελές, MD, cMS, PhD, Χειρούργος Μαστού – Μαστολόγος για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

η κα Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργός, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα « Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο  προληπτικό έλεγχο» και

η κα Μαρία Ανδρεά- Αποστολοπούλου, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις