Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν θέλω τα παιδιά μου, δώστε τα σε Ιδρύματα", είπε στην Ασφάλεια της Πάτρας η μάνα που εγκατέλειψε τα τρία της κορίτσια

"Δεν θέλω τα παιδιά μου, δώστε τα σ...

Ηρθε οικειοθελώς από την Αττική

23:18 Κατάθεση σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Πατρών έδωσε απόψε η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε δρόμο κοντά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείων παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σε περιοχή εκτός των Λεχαινών, όπου βρέθηκε ο πατέρας των παιδιών και ήλθε σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη υπήκοος Αλβανίας έδωσε την δική της εκδοχή για τα όσα είχαν προηγηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ αναφέρθηκε και σε οικονομικές δυσκολίες.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, μετά την δικογραφία που σχημάτισε η Αστυνομία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, αναμένεται η εισαγγελική απόφαση, για το ζήτημα της άσκησης ποινικής δίωξης.

Σχετικά με τα τρία παιδιά εξακολουθούν να φιλοξενούνται προσωρινά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων, ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα ανηλίκων.

21:37 Την πρόθεσή της να μην αναλάβει την ευθύνη των παιδιών της φέρεται να μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στους Αστυνομικούς στην Ασφάλεια της Πάτρας η μητέρα των τριών κοριτσιών που φιλοξενούνται προσωρινά στο Καραμανδάνειο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια τα εγκατέλειψε καθώς ήθελε να φύγει για τον Ασπρόπυργο με τον νέο της σύντροφο.

"Δώστε τα σε ιδρύματα", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

18.50: Στην Ασφάλεια της Πάτρας βρίσκεται η μάνα των τριών κοριτσιών, ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών, τα οποία εγκαταλείφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας για το τι συνέβη και πως εγκαταλείφθηκαν τα παιδιά.

Νωρίτερα

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην Πάτρα, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα η μητέρα των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν παρατημένα στην οδό Ερυθρού Σταυρού 9 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές η 20χρονη από την Αλβανία θα εμφανιστεί οικειοθελώς στην αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έρχεται από την Αττική.

H γυναίκα δεν θα συλληφθεί για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου ενώ θα εξετάστει αν διαμένει παράνομη ή όχι στη χώρα.

Τα παιδιά παραμένουν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας τους εμφανίστηκε στην αστυνομία χθες, μαζί με τον δικηγόρο του και είπε ότι άφησε τα παιδιά στημ πεθερά του στην Πάτρα και πως η γυναίκα του τον εγκατέλειψε για έναν άλλον.

 

Φοβούνται κάθε αντρική φιγούρα τα κοριτσάκια-Τι λέει στο thebest.gr η Διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδανείου

Σε τεστ DNA θα υποβληθούν τα τρία κορίτσια και ο πατέρας-Εμφανίστηκε μόνος του στην αστυνομία μαζί με δικηγόρο-Άφαντη η μάνα και η γιαγιά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις