Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Προγραμματισμός εμβολιασμών για την Οζώδη Δερματίτιδα των βοοειδών

Αιτωλοακαρνανία: Προγραμματισμός εμβολια...

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας επισημαίνει τον κίνδυνο απώλειας επιδοτήσεων

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει ότι συνεχίζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για την Οζώδη Δερματίτιδα των βοοειδών.

Η ενημέρωση:

«Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει τους βοοτρόφους, οι οποίοι δεν έχουν ήδη εμβολιάσει τα ζώα τους για την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών, να απευθυνθούν άμεσα στα κατά τόπους Αγροτικά Κτηνιατρεία, προκειμένου να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός των ζώων τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εμβολιασμός πραγματοποιείται από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και από ιδιώτες Κτηνιάτρους που συμμετέχουν στα πλαίσια πρόληψης εμφάνισης του νοσήματος.

Οι βοοτρόφοι που δεν θα προσέλθουν στα Αγροτικά Κτηνιατρεία για τον προγραμματισμό εντός των δέκα επόμενων ημερών (έως 31/01/2017), θα θεωρηθεί ότι δεν συνεργάζονται και θα υποστούν κυρώσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ, σε περίπτωση που τα ζώα τους εμφανίσουν το νόσημα, δεν αποζημιώνονται για την υποχρεωτική σφαγή αυτών, υφίστανται διοικητικό πρόστιμο και αποστέλλονται στον Εισαγγελέα για διασπορά νοσήματος, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:

1.Γραφείο Τύπου Π.Δ.Ε.- Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32-Πάτρα Τ.Κ. 26441.

2.Αγροτικά Κτηνιατρεία Π.Ε Αιτωλ/νίας (με την παράκληση να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο τους βοοτρόφους της περιοχής τους).

3.Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (με την παράκληση να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο τους βοοτρόφους μέλη τους)

4.Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας (με την παράκληση να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο τους βοοτρόφους μέλη τους).

5.Δήμοι Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (με την παράκληση να αναρτήσουν το παρόν στα κοινοτικά καταστήματα κα να μας αποσταλεί σχετικό αποδεικτικό ανάρτησης).

6.Κτηνιατρικό σύλλογο Π.Ε. Αιτωλ/νίας (με την παράκληση τα μέλη του να ενημερώσουν τους πελάτες τους).

7.ΠΔΕ – Δ/νση Κτηνιατρικής.

8.Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, κα. Σταρακά Χριστίνα.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιτωλοακαρνανία: Συνεχίζεται ο εμβολιασμός για την Οζώδη Δερματίτιδα των βοοειδών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις