Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: «Απροετοίμαστο το κράτος για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, που όμως είχε ήδη προβλεφθεί…»

Άγγελος Τσιγκρής: «Απροετοίμαστο το κράτ...

Με αφορμή τα προβλήματα στην κυκλοφορία στην εθνική οδό Πατρών Κορίνθου

Με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και την πολύωρη ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ατελείωτη ταλαιπωρία περίμενε χθες το απόγευμα εκατοντάδες οδηγούς που παρέμειναν επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, καθώς πολλά αυτοκίνητα που κινούνταν στην περιοχή ακινητοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.
Ενισχύθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας, φθάνοντας τους 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα.
Συγκεκριμένα, η εθνική οδός Αθηνών - Πατρών παρέμεινε κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα και στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό.
Στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και κατά διαστήματα σταμάταγε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο οποίο αξίζει δημόσιος έπαινος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε και καταβάλει, η κρατική "μηχανή" πιάστηκε απροετοίμαστη στην αντιμετώπιση του χιονιά, ο οποίος μάλιστα είχε έγκαιρα προβλεφθεί.
Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε, άμεσα η Πολιτειλα να σταθεί δίπλα στους πολίτες που πλήττονται και στους αγρότες που βλέπουν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται...»._
_____________________Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις