Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε και τυπικά τον Χιμένεθ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε και τυπικά τον Χιμένεθ

Η δεύτερη θητεία του ξεκινά επίσημα την Κυριακή

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε και τυπικά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της Ένωσης, η οποία στη συνέχεια ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό. Η δεύτερη θητεία του Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους» ξεκινά επίσημα την Κυριακή με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Ο Ίβηρας προπονητής συμφώνησε για συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Χιμένεθ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Για εμένα η λέξη ΑΕΚ σημαίνει πάρα πολλά. Δεν επέστρεψα στην ομάδα για να πάρω προσωπική ρεβάνς για τον τρόπο με τον οποίο είχα αποχωρήσει. Όταν έφυγα στην πρώτη μου θητεία είχε ξεκινήσει η πτώση, που τελικά έφερε την ομάδα στον υποβιβασμό», είπε.

«Όμως, η ΑΕΚ απέδειξε πως δεν πεθαίνει ποτέ και αφού έπεσε στην Γ΄ Εθνική, αναστήθηκε και τη χρονιά που ανέβηκε και πάλι στη Super League κατάκτησε και πάλι το Κύπελλο. Αν μιλήσουμε για ρεβάνς, θα είναι ρεβάνς όχι για εμένα αλλά για την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

«Επέστρεψα γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει. Δεν έχω έρθει ούτε για τα χρήματα ούτε για κάτι άλλο. Αν έχω αγαπήσει δύο ομάδες στη ζωή μου, αυτές είναι η Σεβίλλη, όπου έζησα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και η δεύτερη είναι η ΑΕΚ με την οποία έχω ζήσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Και τώρα δουλειά! Προτιμώ τα έργα και όχι τα λόγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ: Ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση και στήριξη του Χιμένεθ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports