Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Τα φανάρια η αιτία του πολύνεκρου στην Πατρών Πύργου; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα:Τα φανάρια η αιτία του πολ...

Τρείς νεκροί και δυο τραυματίες

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος,  Χρήστος Μαγκίρας 51 ετών, αγρότης από τα Λεχαινά και δυο εργάτες, ο 48χρονος  Neimi Qamil από την Αλβανία, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, ο οποίος διέμενε χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή των Λεχαινών και για η 59χρονη πεθερά του Majko Hava, η οποία επίσης εργαζόταν σε αγροτικές εργασίες αποτελούν τον τραγικό απολογισμό του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Πατρών Πύργου στη διασταύρωση της Ανδραβίδας όταν συγκρούσθηκαν ένα φορτηγάκι που μετέφερε νωπά κρέατα με αγροτικό όχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν δυο ακόμη άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα (επίσης αλβανικής καταγωγής) που επέβαιναν στο αγροτικό.

 

 

φωτο από iliaoikonomia.gr
φωτο από iliaoikonomia.gr

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Ilialive.gr τα φανάρια στη διασταύρωση αεροδρομίου ήταν εκτός λειτουργίας. Από την έξοδο της Ανδραβίδας όμως λειτουργούσε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι. Ο οδηγός του αγροτικού επιχείρησε από εκείνο το σημείο να βγει στην εθνική οδό και τότε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που είχε κατεύθυνση από Λεχαινά προς Αμαλιάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις