Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και τρόμαξε τον επίδοξο κλέφτη

Αιγιάλεια: Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και...

Στην Καλλιθέα

Το αστυνομικό ρεπορτάζ, καθημερινά περιλαμβάνει πλέον αρκετές διαρρήξεις, ληστείες και κλοπές, ο αριθμός των οποίων πριν λίγα χρόνια θα φάνταζε εξωπραγματικός για τα τοπικά δεδομένα. Μάλιστα, οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι τη μειωμένη αστυνομική δύναμη στην Αιγιάλεια, αποθρασύνονται όλο και περισσότερο και εισβάλουν σε σπίτια ακόμα και σε ώρες 'αιχμής', που οι ένοικοι είναι μέσα.

Kάτοικος Καλλιθέας Αιγίου, ανέφερε πως το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 9, άγνωστος παραβίασε αθόρυβα την εξωτερική θύρα του κλειστού κλιμακοστασίου στο ισόγειο και στη συνέχεια την κεντρική είσοδο του σπιτιού, επιχειρώντας να μπει στο σαλόνι.

Μόνο που μέσα στο σπίτι ήταν εκείνη την ώρα η νοικοκυρά, η οποία μόλις τον αντιλήφθηκε άρχισε να φωνάζει "βοήθεια", οπότε ο επίδοξος κλέφτης τράπηκε σε φυγή.

Ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αιγίου, το περιστατικό καταγράφηκε στο καθημερινό δελτίο ως μία από τις πολλές "ψιλές" ειδήσεις και ο αναγνώστης μοιράστηκε μαζί μας την άσχημη εμπειρία του, ως προειδοποίηση προς όλους, να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί οι κακοποιοί καραδοκούν.

 

Πηγή: filodimos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις