Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διοικητής Αγ. Ανδρέα: Δεν με ενημέρωσαν για το πρόβλημα στη θέρμανση, το έμαθα από τον τύπο

Διοικητής Αγ. Ανδρέα: Δεν με ενημέρωσαν ...

Σαφείς αιχμές κατά του προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων

Την άποψη ότι το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων «Ιπποκράτης» δεν τον ενημέρωσε για το πρόβλημα με τα κλιματιστικά στον τρίτο όροφο του ταχύρυθμου προκειμένου να λυθεί το θέμα, αλλά προτίμησε να το δώσει πρώτα στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, εξέφρασε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο διοικητής του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, Θόδωρος Σερεμέτης.

Μάλιστα ο κ. Σερεμέτη είπε ότι ο ίδιος γνώριζε αντίστοιχο θέμα που είχε προκύψει στο ισόγειο του κτιρίου και το αντιμετώπισε αγοράζοντας θερμαντικά σώματα για να ζεσταίνονται ασθενείς και εργαζόμενοι.

«Είμαι σε γνώση και έχω υπογράψει εδώ και καιρό σχετικές αποφάσεις για να παρθούν κάποια θερμαντικά σώματα για το ισόγειο του κτιρίου, για εξωτερικά ιατρεία, που είχαν πρόβλημα στον κλιματισμό και υπέγραψα να αγοραστούν θερμαντικά. Για τον τρίτο όροφο χτες το έμαθα από το διαδίκτυο και αυτό το θεωρό λάθος.

Εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα αυτό θα έπρεπε να είχε εκφραστεί, είτε με κάποιο αίτημα σε κάποια υπηρεσία, είτε σε μένα απευθείας… Σήμερα έχω ήδη δρομολογήσει να καταγραφεί τι προβλήματα υπάρχουν στον τρίτο όροφο και να δούμε ακριβώς πως θα αντιμετωπιστούν», πρόσθεσε ο κ. Σερεμέτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις