Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρατείται ο 26χρονος πατέρας των 3 παιδιών που βρέθηκαν σε δρόμο της Πάτρας- Το ΘΡΙΛΕΡ της εγκατάλειψης και η εμπλοκή της γιαγιάς

Κρατείται ο 26χρονος πατέρας των 3 παιδι...

Τα παιδιά παραμένουν ασφαλή στο "Καραμανδάνειο" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΩΡΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των γονέων των 3 μικρών παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα έξω από το Καραμανδάνειο.

Όπως μας ενημέρωσαν από την αστυνομία, ο πατέρας των παιδιών είναι Αλβανικής καταγωγής γεννημένος το 1991 και η μητέρα επίσης Αλβανικής καταγωγής είναι γεννημένη το 1997. Οι δυο τους διέμεναν στα Λεχαινά της Ηλείας.

Ο πατέρας των παιδιών κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα ενώ αναζητείται και η μητέρα των παιδιών βάσει των στοιχείων ταυτοποίησης και η πεθερά του 26χρονου Αλβανού.

Για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για τον 26χρονο πατέρα.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάει τα 3 παιδιά στην πεθερά του και δεν ξέρει πώς τα παιδιά βρέθηκαν στη συνέχεια να περιπλανιώνται μόνα τους.

Όπως ακούστηκε νωρίτερα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο epsilontv, ο 26χρονος είχε αποκτήσει με την 20χρονη γυναίκα του τέσσερα παιδιά, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν παρατημένα στην Πάτρα, καθώς κι ένα αγοράκι.

Σύμφωνα με το LiveNews, πριν ένα μήνα η μητέρα εγκατέλειψε τον πατέρα των παιδιών, για τα μάτια ενός άλλου άνδρα ενώ εκείνος, στην προσπάθειά του να την ξανακερδίσει και να την φέρει πίσω στην οικογένεια και στα παιδιά της, άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά και πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην πεθερά του στην Πάτρα. Η πεθερά τηλεφώνησε στην μητέρα των μικρών και της είπε να πάει να πάρει τα παιδιά της. Εκείνη όντως πήγε και τα πήρε και... στη συνέχεια τα παράτησε δυστυχώς μόνα τους, στο σημείο όπου βρέθηκαν από περαστικούς, κοντά στο Καραμανδάνειο!

Τέλος όπως λέγεται, η νεαρή μητέρα παράτησε τα παιδιά επειδή... βρήκε νέο έρωτα.

ΤΩΡΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, εντοπίστηκαν οι γονείς των 3 μικρών παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, μία ιστορία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση και γίνεται η ταυτοποίηση των στοιχείων του πατέρα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στέγη και τρυφερότητα έχουν βρει στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν να περιπλανούνται εγκαταλειμμένα στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας την Κυριακή. Η περιπέτεια των τριών κοριτσιών ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας σε δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών.

Μάλιστα, με απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων τα παιδιά θα παραμείνουν προσωρινά στο νοσοκομείο, μέχρι να βρεθεί το ίδρυμα, στο οποίο θα φιλοξενηθούν.

Άφαντοι οι γονείς των τριών μικρών κοριτσιών,που τα εγκατέλειψαν στην Πάτρα-'Εντονο ενδιαφέρον από οικογένειες που θέλουν να τα φροντίσουν - ΗΧΗΤΙΚΟ

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενοι, έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά και προσπαθούν όπως μπορούν να κάνουν τα τρία κορίτσια, να αισθανθούν όσο καλύτερα γίνεται. Τα κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση.

Την ίδια ώρα είναι συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών, για τα τρία παιδιά.

Πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο και ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να τα φιλοξενήσουν σπίτι τους, μέχρι να βρεθούν οι γονείς τους.

Άλλοι έστειλαν ρουχαλάκια και παιχνίδια στο νοσοκομείο για τα μικρά αγγελούδια.

Μεταξύ αυτών που ενδιαφέρθηκαν ήταν και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος επικοινώνησε με τους αρμόδιους του νοσοκομείου.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν μόνα τους στην Πάτρα

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των γονιών ή και συγγενών των τριών παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, με το οποίο το thebest.gr συνεργάζεται:

Το μεσαίο σε ηλικία κοριτσάκι

Το μεσαίο σε ηλικία κοριτσάκι

Το μεσαίο σε ηλικία κοριτσάκι

Το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι παίζει με μαρκαδόρους

Το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι παίζει...

Το μεγαλύτερο σε ηλικία κοριτσάκι παίζει με μαρκαδόρους

Το μικρότερο σε ηλικία κοριτσάκι

Το μικρότερο σε ηλικία κοριτσάκι

Το μικρότερο σε ηλικία κοριτσάκι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις