Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άφαντοι οι γονείς των τριών μικρών κοριτσιών,που τα εγκατέλειψαν στην Πάτρα-'Εντονο ενδιαφέρον από οικογένειες που θέλουν να τα φροντίσουν - ΗΧΗΤΙΚΟ

Άφαντοι οι γονείς των τριών μικρών κοριτ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα μικρά κορίτσια είναι πολύ καλά στην υγεία τους

Τα μικρά κορίτσια είναι πολύ καλά στην υγεία τους, τρώνε κανονικά και τα φροντίζουν διαρκώς οι άνθρωποι του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων. Ωστόσο μέχρι στιγμής και παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα ως προς τον εντοπισμό των γονιών τους.

Το θέμα έχει λάβει πανελλήνια διάσταση. Τα παιδιά εντοπίστηκαν από πολίτες στην οδό Ερυθρού Σταυρού 9 κοντά στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του thebest.gr από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής του Καραμανδανείου Γιώργο Κροκιδά συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση απλών πολιτών που ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να τα φιλοξενήσουν σπίτι τους, μέχρι να βρεθούν οι γονείς τους. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έστειλαν ρουχαλάκια και παιχνίδια στο νοσοκομείο για τα μικρά αγγελούδια, που σε ηλικίες ενός, τεσσάρων ετών, ακόμη και μηνών γνώρισαν την εγκατάλειψη στην πιο σκληρή της εκδοχή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις