Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Αίρεται η μεταβατικότητα στη σχολή Οπτικής του ΤΕΙ στο Αίγιο - Έτοιμη να...ξαναμπεί στο μηχανογραφικό

Αίγιο: Αίρεται η μεταβατικότητα στη σχολ...

Θα δεχτεί και πάλι εισακτέους

Αίρεται η μεταβατικότητα της σχολής Οπτικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Αίγιο, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου.Οι επίσημες ανακοινώσεις, όπως σημείωσε η κα Αναγνωστοπούλου, αναμένονται από τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την θετική έκβαση.

Ο κ. Παναγόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον βοηθό δημάρχου σε θέματα ΤΕΙ κ. Χρήστο Σπηλιωτόπουλο, που όλο αυτό το διάστημα κινήθηκε χωρίς πολλές περιττές δηλώσεις αλλά μεθοδικά και αποτελεσματικά για την επίλυση του θέματος, ενώ αναφέρθηκε και στους αγώνες που είχε πραγματοποιήσει και η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου κατά του σχεδίου "Αθηνά", που έθετε σε κατάσταση μεταβατικότητας 19 ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και τη σχολή Οπτικής-Οπτομετρίας στο Αίγιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, προφανώς και αναμένεται η σχολή του Αιγίου να επανέλθει στα μηχανογραφικά δελτία ώστε να δεχτεί και πάλι εισακτέους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις