Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τιμητική διάκριση έλαβε η Πολυφωνική από τον Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος, Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

Τιμητική διάκριση έλαβε η Πολυφωνική από...

Την Κυριακή 22/1 θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πολυφωνικής

Τιμητική διάκριση έλαβε η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας, από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος, περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, για την πολύχρονη προσφορά της στον πολιτισμό και τον εν λόγω σύλλογο, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στη Χαλανδρίτσα, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η τιμητική διάκριση, παραδόθηκε από τη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου, ιατρό Ιωάννα Θεοδωροπούλου, στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννη Κόττορο, παρόντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Οργανισμού, ενώ στην εκδήλωση έλαβαν μέρος το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου] και το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’Vibrato’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος].

*Στο μεταξύ το προσεχές Σάββατο 21/1 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], θα λάβει μέρος σε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μακεδόνων και Θρακών ‘’Ο Μέγας Αλέξανδρος’’, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ‘’Αστήρ’’ της Πάτρας, στις 7 το απόγευμα.

Τέλος την Κυριακή 22/1 το απόγευμα στις 19.30, στην αίθουσα συναυλιών της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ‘’Τόλης Νομικός’’, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Κόττορος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, θα παρουσιάσουν το Διοικητικό και Καλλιτεχνικό Απολογισμό του Οργανισμού ενώ θα τιμηθεί για την πολύχρονη προσφορά και ευδόκιμη παρουσία του στη χορωδιακή πράξη και την ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ’’, το ιδρυτικό και ιστορικό στέλεχος της χορωδίας, Κώστας Μάγγος.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος επίσης η Παιδική χορωδία [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά] και η Ορχήστρα Τζαζ του Ωδείου της Πολυφωνικής [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture