Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στροφή στην.. οικονομία, κάνουν οι Πατρινοί - Προτιμούν τα θερμαντικά μέσα με φιάλες υγραερίου για να ζεσταθούν - ΦΩΤΟ

Στροφή στην.. οικονομία, κάνουν οι Πατρι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η εικόνα είναι από το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Πάτρας

Με τα καύσιμα να έχουν «πάρει φωτιά» και τις τιμές τους να εκτοξεύονται στα ύψη λόγω αύξησης ΦΠΑ και ΕΦΚ το 2017, οι Πατρινοί κάνουν στροφή σε άλλα μέσα θέρμανσης πέραν του πετρελαίου. Η ζήτηση υγραερίου αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, τόσο στις θερμάστρες υγραερίου, η ζήτηση των οποίων εκτοξεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια, όσο στις εγκαταστάσεις υγραερίου για την κεντρική θέρμανση των κατοικιών.

Είτε πρόκειται για μια εύκολη και οικονομική λύση στη θέρμανση όπως οι θερμάστρες υγραερίου, είτε για την κεντρική θέρμανση, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Σε αυτό συμβάλει και ο βομβαρδισμός τηλεπωλήσεων που αφορούν στη θέρμανση με υγραέριο.

Στο κέντρο της Πάτρας είδαμε δεκάδες φιάλες υγραερίου να μεταφέρονται σε καρότσα οχήματος διανομής, και οι περισσότερες είχαν προορισμό διαμερίσματα πολυκατοικιών αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι πολίτες τις χρησιμοποιούν συστηματικά και ανάλογα με τη χρήση τους, με μια φιάλη μπορούν να "βγάλουν" από 2-3 εβδομάδες. Έχουν μια συμφέρουσα τιμή γύρω στα 25 ευρώ το πλήρες γέμισμα και ο κόσμος τις προτιμάει.

Ωστόσο έχουν ακουστεί και παράπονα ως προς την ποσότητα του κάθε γεμίσματος και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποψιάζονται πως κάποιοι επιτήδειοι δεν γεμίζουν επαρκώς τις φιάλες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις