Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΟ: ΠΩΣ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ DOLCE E GABBANA, PRADA, DSQUARED, MOSCHINO

ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΟ: ΠΩΣ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εσείς ξέρετε τον Κάμερον Ντάλας;

Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στην ιταλική πρωτεύουσα του στυλ, το Μιλάνο και το «βαρύ πυροβολικό» της εκεί fashion βιομηχανίας μόλις επέδειξε τι προτείνει για τους κυρίους τον επόμενο χειμώνα 2017- 2018. Οι Dolce e Gabbana κάλεσαν στην πασαρέλα τα νέα πρόσωπα που επηρεάζουν τις μάζες με το ισχυρό image τους στο διαδίκτυο, η Prada μας γύρισε στο πορτοκαλί χθες, οι Dsquared επέστρεψαν σε αυτό που κάνουν καλά και ο Moschino γέμισε τη συλλογή του με εκκεντρικά animation prints.

Διεθνής είδηση έγινε το σόου των Dolce e Gabbana καθώς το «άνοιξε» η δημοφιλέστατη περσόνα του ίντερνετ Κάμερον Ντάλας από το Λος Αντζελες με μοβ μπροκάρ κοστούμι. (Ο 22χρονος καλιφορνέζος είναι διάσημος από την εφαρμογή Vine που του απέφερε πάνω από 8 εκατομμύρια ακόλουθους ενώ τώρα κάνει απόπειρες στο σινεμά και το τραγούδι.)

Στο σόου έλαβαν ακόμα μέρος το περιζήτητο μοντέλο Λάκι Μπλου Σμιθ, ο γιος της Σίντι Κρόφορντ Πρίσλει Γκέρμπερ, ο βρετανός style icon Τζακ Γκίνες, ο κινέζος καρδιοκατακτητής  Chen Xue Dong,  ο ηθοποιός Avan Jogia και ο βρετανός ράπερ  Tinie Tempah. Oπως πάντα οι κορώνες, τα κεντήματα και τα μπαρόκ εμπριμέ ήταν σε περίοπτη θέση.

Η Muccia Prada παρουσίασε μια new retro κολεξιόν που μας θύμισε παλιές ταινίες με πρωταγωνιστές το Ρόμπερτ Ρέντφορντ και το Ράιαν ο Νηλ. Πολύ καμηλό και πορτοκαλί με παλιομοδίτικα πατρόν κοστουμιών, seventies jackets και φαρδιά κοτλέ και δερμάτινα παντελόνια.

Στους ιταλοκαναδούς Dsquared μετά από καιρό δεν είχαμε πειραματισμούς τύπου Σκωτίας και Ιαπωνίας. Τα άφθαστης τεχνοτροπίας τζιν συνδυάστηκαν με τα χαρακτηριστικά καρό πουκάμισα, τα πληθωρικά μπουφάν με τις γούνες, αλλά και με δερμάτινα πανοφώρια με κρόσια ενώ οι γυναίκες μοντέλα διατήρησαν μπλούζες και φορέματα με βικτωριανά στοιχεία.

Τέλος στον Moschino τα prints επιστημονικής φαντασίας, τεχνολογίας και … άνθινης ταπετσαρίας περίσσεψαν με τον ίδιο τον επικεφαλής σχεδιαστή Τσέρεμι Σκοτ να κάνει το μοντέλο στην πασαρέλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View