Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα:Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+SPORTS χρηματοδότησε πρόταση του πανεπιστημιακού γυμναστηρίου

Πάτρα:Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+SPO...

Σύχρονα επιστημονικά επιτεύγματα στον αθλητισμό

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο το προσωπικό της πανεπιστημιακής κοινότητας, σε παιδιά εργαζομένων, σε συνταξιοδοτηθέντα μέλη και  σε «φίλους» του γυμναστηρίου.

Εκτός από τις τρέχουσες δραστηριότητές του, συμμετέχει σε αθλητικά και ευρύτερα πολιτιστικά δρώμενα, διοργανώνει εσωτερικά πρωταθλήματα, υλοποιεί αγώνες με τοπικά αθλητικά σωματεία, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με την Επιτροπή Αθλητισμού του Ιδρύματος, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την 3η Επιστημονική Αθλητική Ημερίδα στην αίθουσα της «Αγοράς Αργύρη» με θέμα: «Άσκηση και Διατροφή: Ενεργός τρόπος ζωής» στις 5/12/2016 (http://gym.upatras.gr/node/433).

Τονίστηκε η αναγκαιότητα πραγματοποίησης τέτοιων ημερίδων που, από τη μια μεριά επιμορφώνουν το γενικό πληθυσμό για βελτίωση της ποιότητας ζωής, και, από την άλλη, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της έρευνας στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Το Γυμναστήριο, από την πλευρά του, με τα μέλη ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής, την Επιτροπή Αθλητισμού και τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, θα συνεχίζει να παρουσιάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα σύγχρονα επιστημονικά αθλητικά δεδομένα για την άσκηση και τον αθλητισμό.

Επιπλέον σημειώνεται η έγκριση για χρηματοδότηση πρότασης στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+SPORTS με επιστημονικό υπεύθυνο τον πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού, Αναπλ. Καθηγητή κ. Α. Βανταράκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports