Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρισμένο στα δύο το Ρίο- Κλειστές όλες οι γέφυρες κάτω από την Νέα Εθνική

Χωρισμένο στα δύο το Ρίο- Κλειστές όλες ...
Μάτσας Ηλίας

Κόπηκε η σύνδεση με την αγορά εξαιτίας των έργων

Χωρισμένο στα δύο είναι το Ρίο μετά τα «κλείσιμο» της ανόδου και της τρίτης γέφυρας της Εθνικής οδού, εξαιτίας των έργων της Ολυμπίας Οδού. Η ανάδοχος διέκοψε την λειτουργία της κάτω διάβασης(γέφυρας) στην οδό Συρογιάννη και απέκλεισε εντελώς το τμήμα του Ρίου κάτω από την Νέα Εθνική Οδό.

Έτσι όλο το νότιο τμήμα του κοινοτικού διαμερίσματος Ρίου (που περικλείεται από τις οδούς Βουρλούμη και Καλαπόδη(από βορρά και νότο), Σταυροπούλου και Ποσειδώνος(από ανατολή και δύση, δηλαδή χώρος που ζει πληθυσμός πάνω από 2.000 κατοίκους, πρέπει για να εξυπηρετηθεί για τις καθημερινές του ανάγκες ταξιδεύοντας μέχρι τον άνω Καστελόκαμο (την διάβαση της οδού Πετμεζά).

Το κομμάτι πάνω από τις γέφυρες που έκλεισε, είναι η κεντρική αγορά του Ρίου με όλα τα μαγαζιά, τράπεζες, ψητοπωλεία και ιατρεία. Η πιο πολυσύχναστη συνοικία του οικισμού δηλαδή.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η ίδια εταιρία σε αντίστοιχη περίπτωση στην περιοχή του Ακταίου (μέχρι το Πλατάνι), κατασκεύασε παράδρομο στο ρεύμα ανόδου του δρόμου, καινούργιο και ασφαλτοστρωμένο ώστε να εξυπηρετηθεί η κίνηση για την ευρύτερη περιοχή(Άγιος Βασίλειος, Πλατάνι, Σελλά, Πιτίτσα κτλπ.)

Στην περίπτωση της οδού Σταυροπούλου η κατάσταση του οδοστρώματος είναι επικίνδυνη για την κυκλοφορία που πολλαπλασιάστηκε μετά τις απρογραμμάτιστες, και χωρίς υπολογισμούς των συνεπειών ενέργειες της εταιρίας. Το οδόστρωμα επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο τις τελευταίες μέρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Γεώργιο Ρίου λόγω έργων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις