Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το "La La land" προσελκύει και τους Πατρινούς - Sold out ήταν η προβολή της Τετάρτης στα Στερ/Odeon

Το "La La land" προσελκύει και...

Η αισθηματική, μουσικοχορευτική ταινία έχει ήδη πανελλαδικά κόψει 65.000 εισιτήρια

H Τετάρτη είναι η μέρα που σε τοπικό επίπεδο επικρατεί το αδιαχώρητο στις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της προσφοράς του ενός εισιτηρίου που πληρώνουν δύο γυναίκες θεατές.

Επίσης πολύ καλά πηγαίνει και η άλλη προσφορά κάθε Παρασκευή με τα δωρεάν εισιτήρια, προσφορά πολυσυσκευασίας γνωστής μάρκας συμπυκνωμένου γάλακτος.

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 σύμφωνα με πληροφορίες, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε η ουρά στο γκισέ των εισιτηρίων ήταν μεγάλη και σε κάποια φιλμ δεν υπήρχε διαθέσιμη ούτε μία θέση. Για παράδειγμα στο ήδη πολυβραβευμένο φιλμ «La la land» του Ντέμιεν Σαζέλ (πήρε 7 Χρυσές Σφαίρες) που παίζεται στην μικρή αίθουσα 1 και σε μία προβολή (ευτυχώς συνεχίζεται και τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα και ευελπιστούμε μόλις ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Όσκαρ η ταινία να προβληθεί σε περισσότερες αίθουσες στην Πάτρα) δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα!

Το «La la land» αφηγείται την ιστορία ενός άνεργου πιανίστα και μίας άνεργης νεαρής ηθοποιού στο Λος Άντζελες με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμμα Στόουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αισθηματική μουσικοχορευτική ταινία όπου παίζει και ο Τζον Λέτζεντ και ο Τζέι Κέι Σίμονς, διάρκειας 128 λεπτών και διανομής Odeon, έχει ήδη ξεπεράσει πανελλαδικά τα 65.000 εισιτήρια και συνεχίζει ακάθεκτη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture