Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παράταση δόθηκε στο Διαγωνισμό αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2017

Παράταση δόθηκε στο Διαγωνισμό αφίσας το...

Έως τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.30

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.30 η προθεσμία για τον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2017», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας.

Σκοπός του διαγωνισμού όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα (πόστερ) Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 καθώς και του θέματος που έχει το Πατρινό Καρναβάλι: «Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις».

Ο σκοπός αυτός είναι συνέπεια της βούλησης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» να αποτελέσει το καρναβάλι ως μεγάλη γιορτή της νεολαίας, ένα ακόμα βήμα στον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρίες πάσης φύσεως.

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.

Λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr, ενώ τις προτάσεις τους πρέπει να τις στέλνουν  στο email: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture