Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την αριθμολογία, για σήμερα 17 Ιανουαρίου

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Συγκεκριμένες ευκαιρίες !

Είναι η ημέρα της άμεσης δράσης. Συνεπώς προκύπτει ευνοϊκή για να τακτοποιήσετεε τα προβλήματα που έχουν μείνει από κάμποσο καιρό εκκρεμή, ή ν΄αντιμετωπίσετε ζητήματα που απαιτούν γρήγορη λύση.
Μία καλή ημέρα για να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα έχουν βάθος χρόνου στην ολοκλήρωσή τους, να γίνετε πιο δημιουργικοί. Θα έχετε θάρρος, θα είστε δυναμικοί και θα προβάλλετε τον εαυτό σας πιο εύκολα.
Αν θέλετε να  κάνετε ένα βήμα στην καριέρα σας, θα πρέπει να κάνετε αιτήσεις, να ζητήσετε μία θέση, να δώσετε βιογραφικό.
Αν  σπουδάζετε, θα είναι καλή να γραφτείτε σε μία σχολή ή να ξεκινήσετε μαθήματα.
Σημέρα έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε κάτι που δεν τολμάτε εύκολα τον υπόλοιπο καιρό. Μπορείτε να αποδείξετε τις γνώσεις, τα ταλέντα σας, το έργο σας στους άλλους, γιατί θα έχετε αυτοπεποίθηση άρα μεγαλύτερη πειθώ. Ειδικά αν το επάγγελμά σας, αφορά το κοινό και πολύ κόσμο, θα είναι εύκολο να σας προσέξουν.

Συμβουλές:

Προσοχή στον θυμό και την ένταση. Γίνεστε λίγο ευέξαπτοι και δεν μπορείτε τέτοια μέρα εμπόδια και καθυστερήσεις. Με ηρεμία, ψυχραιμία και λογική θα προχωρήσετε σωστά στα σχέδιά μας. Αν βιαστείτε και φανείτε απερίσκεπτοι θα έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ηρώ Ρεντζή
Συμβουλευτικές συνεδρίες αυτογνωσίας, σχέσεων.
Τηλ.2610333044 , κιν. 6977237291

http://irorentzi.gr

http://www.facebook.com/irorentzi?ref=stream

https://twitter.com/Irorentzi

email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία