Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Βασιλιάς της ...κρίσης" ο καρνάβαλος και φέτος - Στον... "αέρα" τα άρματα λόγω έλλειψης προσωπικού στο καρναβαλικό εργαστήρι

Πάτρα: "Βασιλιάς της ...κρίσης"...

Μόνο δυο άρματα ουσιαστικά είναι έτοιμα λίγο πριν την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2017

Η οικονομική κρίση θα είναι και φέτος το βασικό θέμα πάνω στο οποίο αυτή την περίοδο "χτίζεται" ο βασιλιάς καρνάβαλος για τον πατρινό καρναβάλι που ξεκινά και επισήμως το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Οικονομική κρίση η οποία έχει επηρρεάσει και τις προετοιμασίες για τα άρματα αφού η ανυπαρξία ρευστού και προσλήψεων προσωπικού στο καρναβαλικό συνεργείο έχει καθυστερήση πρωτοφανώς φέτος την ολοκλήρωση των κατασκευών μια εβδομάδα πριν την έναρξη του θεσμού.

Όπως είπε στο thebest.gr ο κατασκευαστής των αρμάτων Πέτρος Βρυώνης, τα μόνα άρματα που είναι σχεδόν έτοιμα κι αυτό γιατί δουλεύουν από το καλοκαίρι τα τρία, τέσσερα άτομα που έχουν απομείνει , είναι αυτό του βασιλιά καρνάβαλου και της βασίλισσας. Ωστόσο κι αυτά για να τελοιοποιηθούν απαιτούνται πρόσθετες εργασίες από τεχνίτες που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο εργαστήριο, όπως σιδεράς, χαρτότριες και άλλοι βοηθοί.

"Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα οικονομικό και σε ότι αφορά τις προμήθειες των υλικών και σε οτι αφορά τις προσλήψεις προσωπικού, 8μηνιτών" αναφέρει ο κ. Βρυώνης.

Πρώτη ενημέρωση: 12/01/2017 07:25:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ- ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις