Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Αποκάλυψη σοκ από το Χαμόγελο του Παιδιού. Θύμα κακοποίησης από τον πατέρα της η 23χρονη που και αυτή κακοποιούσε το παιδί της στη Σκάλα Λακωνίας. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το αγοράκι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»!

Στην κατάψυξη παραμένει η χώρα. Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην περιφέρεια. Σε επιφυλακή οι αρμόδιες αρχές. Έρχεται νέα επιδείνωση με χιονοπτώσεις, βροχές και καταιγίδες.

Συνεχίζεται ο εφιάλτης με τα σκουπίδια στη Ζάκυνθο. Χωρίς αποκομιδή τα χωριά εδώ και δύο μήνες. Έτοιμοι να κινηθούν νομικά οι ξενοδόχοι.

Τι αλλάζει από φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι ανατροπές έφεραν και αντιδράσεις. Υπό κατάληψη σχολικά συγκροτήματα στην Πάτρα.

Σε λειτουργία από την αρχή του χρόνου ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Ενοποιούνται οι κανόνες και οι υπηρεσίες για όλους. Τι αλλάζει για τους ασφαλισμένους.

Εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης αναζητούν οι καταναλωτές για να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο. Τελευταίο στη λίστα των προτιμήσεων το πετρέλαιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις