Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρουσιάζεται στην Αθήνα το νέο βιβλίο του Βασίλη Μπεκίρη με θέμα τον Εθνικό Διχασμό

Παρουσιάζεται στην Αθήνα το νέο βιβλίο τ...

Την Τετάρτη 18/1 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Την προσεχή Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (στην οδό Ακαδημίας 60) η παρουσίαση του 9ου βιβλίου του Βασίλη Μπεκίρη συγγραφέως, τ. Βουλευτού και τ. Υφυπουργού Παιδείας.

Το νέο βιβλίο του Αχαιού Βασίλη Μπεκίρη το οποίο φέρει τον τίτλο «Από τον Εθνικό Διχασμό στην Μικρασιατική Καταστροφή και την εκτέλεση των έξι», έχει κυκλοφορήσει από την άνοιξη του 2016 και έχει τύχει ιδιαίτερης υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό με πολλά και κολακευτικά σχόλια.

Στη παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν οι βουλευτές και τέως Υπουργοί κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Κωνσταντίνος Τασούλας, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου και Διευθύντρια του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνα Μπότσιου και ο δημοσιογράφος Ιωάννης Σαραντάκος.

Η εκδήλωση θα κλείσει με σύντομη ομιλία του συγγραφέως του βιβλίου Βασίλη Μπεκίρη.

Τέλος είναι ανάγκη να αναφέρουμε ότι στο υπό παρουσίαση βιβλίο αναφέρονται τα τρία μεγάλα ιστορικά γεγονότα, ο Εθνικός Διχασμός, η Μικρασιατική καταστροφή και η εκτέλεση των έξι, τα οποία αποτελούν τα τραγικότερα γεγονότα, όχι μόνον της σύγχρονης ιστορίας μας αλλά και της ιστορικής μας πορείας γενικότερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις