Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αχαΐα βγάζει και… ταλέντα! Ο Νίκος Πολυδερόπουλος του "Μπρούσκο" είναι από το Κάτω Μαζαράκι

Η Αχαΐα βγάζει και… ταλέντα! Ο Νίκος Πολ...

Ξάδελφος του είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Στο δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» που συνεχίζεται στον ΑΝΤ1, για 4η σαιζόν, παίζει όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr, ένας νέος και γοητευτικός ηθοποιός με καταγωγή από την Αχαΐα, ο Νίκος Πολυδερόπουλο, ο οποίος ενσαρκώνει έναν Κρητικό ονόματι Μύρος Τζουτζουλάκης.

Ο Μύρος αναστατώνει τη ζωή της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια). Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και ευκατάσταστο νέο, ο οποίος κυκλοφορεί στα Χανιά με λιμουζίνα αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι τα άλογα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει μεγαλώσει σε χωριό της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα, στο Κάτω Μαζαράκι, σε μια οικογένεια με 4 παιδιά – είναι ο μεγαλύτερος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος σε ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook, ανήρτησε μία πρόσφατη φωτό του μαζί με το Νίκο πολυδερόπουλο, γράφοντας τα εξής:

Η Αχαΐα βγάζει και… ταλέντα!

Με τον ξάδελφο ηθοποιό «Μύρο» Νίκο Πολυδερόπουλο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην πετυχημένη σειρά Μπρούσκο και συγκεντρώνει τα βλέμματα και τα θερμά σχόλια όπου κι αν πηγαίνει.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος όπως είχε πει σε συνέντευξη του στο Downtown Κύπρου, «έμεινα στο Μαζαράκι μέχρι τα 14 μου, οπότε και πήγα στην Πάτρα για σπουδές και δουλειές. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, με ανησυχίες, αλλά και πολύ παιχνίδι με τα αδέλφια μου, τον Παρασκευά, τον Παναγιώτη και τον Παντελή.

Στα 18 μου πήγα στην Αθήνα, όπου δούλεψα σε οικοδομή ως υδραυλικός, κάτι που είχα σπουδάσει άλλωστε. Ύστερα από παρότρυνση φίλων, πήγα σε πρακτορείο μοντέλων. Το πρώτο μου σίριαλ ήταν η “Λόλα”, όπου εκεί αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως φροντιστής θεάτρου στο Θέατρο Αθηνά. Ακολούθησε το Θέατρο Λαμπέτη», η επιθεώρηση “Ζείτε Παίδες Ελλήνων” και το σίριαλ “Το αμάρτημα της μητρός μου”».

*Στο "Μπρούσκο" παίζει και η Κοραλία Καράντη, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην αξιόλογη θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "Μικροαστοί" σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

O Νίκος Πολυδερόπουλος από το Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας στο "Μπρούσκο" του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight