Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ιερατική σύναξη την Πέμπτη - Θα γίνει ενημέρωση από την Αστυνομία για τα κρούσματα εξαπάτησης μέσω τηλεφωνημάτων

Πάτρα: Ιερατική σύναξη την Πέμπτη - Θα γ...

Την συνέλευση συγκαλεί ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ν’ έχει η γενική ιερατική συνέλευση που έχει συγκαλέσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και η οποία θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 το πρωί μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας, στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στη διάρκεια της συνάξεως όπου και έχουν προσκληθεί να παραστούν όλοι οι ιερείς της επικράτειας της Μητροπόλεως Πατρών, θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα όπως των κρουσμάτων εξαπάτησης μέσω τηλεφωνημάτων, και όχι μόνο, που το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί.

Μάλιστα όπως όλοι θυμόμαστε, από την Αστυνομία είχε βγει και επίσημη ανακοίνωση κάποια στιγμή με οδηγίες του τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες και πώς να αντιδρούν όταν αντιληφθούν ότι ύποπτα άτομα είτε τους προσεγγίζουν είτε τους τηλεφωνούν λέγοντας τους διάφορα όπως ότι το παιδί σου έχει ατύχημα και πρέπει να μας δώσεις το τάδε χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συμβεί περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης και σε κληρικούς της τοπικής εκκλησίας.

Για το θέμα αυτό που τείνει λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης να εξελιχθεί σε μάστιγα (ευτυχώς η αστυνομία έχει σε πολλές περιπτώσεις καταφέρει να εξαρθρώσει σπείρες ατόμων που προέβαιναν σε αυτές τις ενέργειες) αναμένεται να υπάρξει και ενημέρωση στη διάρκεια της σύναξης από εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις