Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυναμική διαμαρτυρία έξω από το Ειρηνοδικείο Πάτρας - Δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυναμική διαμαρτυρία έξω από το Ειρηνοδι...

Ανάμεσα στους αλληλέγγυους παριστάμενους και η Δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη

Παρά την έντονη κακοκαιρία, την βροχή και το τσουχτερό κρύο πολλοί ήσαν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν και κατάφεραν για μία ακόμη Τετάρτη να μπλοκάρουν την διενέργεια πλειστηριασμών, έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος, απέναντι από το ζαχαροπλαστείο Λοτσάρης.

Την συγκέντρωση είχε οργανώσει η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών ενώ το σύνθημα που επικράτησε ήταν «Όχι σε πλειστηριασμούς, όχι σε εξώσεις, όχι σε διακοπές ρεύματος και νερού».

Επίσης είχαν αναρτήσει πανό και μέλη της αναρχικής ομάδας «Δυσήνιος ίππος», το οποίο έλεγε «αντίσταση στα σχέδια κράτους και αφεντικών, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Στο μεταξύ με απόφαση που είχε ληφθεί από την συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος δεν θα διεξάγονταν πανελλαδικά και πάλι πλειστηριασμοί την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, παρά μόνο κατ΄εξαίρεση, «πλειστηριασμοί κατόπιν αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».

Στην Πάτρα πάντως χάρη και στη δυναμική συγκέντρωση των μελών της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών αγαθών και άλλων πολιτών, δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός.

Μεταξύ των παριστάμενων πολιτών στη διαμαρτυρία στις 15.30 στο Ειρηνοδικείο Πάτρας, ήταν και η Βίβιαν Σαμούρη, Δημοτική Σύμβουλος Πατρέων, επικεφαλής της παράταξης «"Όλοι μαζί, για την Πάτρα".

Οι φωτό είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Δεν θα γίνουν και αυτή την Τετάρτη πλειστηριασμοί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις