Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΕΠΟΧΗΣ «ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ» - ΦΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΕΠΟΧΗΣ «ΩΡΑΙΑ Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ελάιζα Ντούλιτλ και οι «δικοί μας»

Γράψαμε τις προάλλες τις εντυπώσεις μας από το μιούζικαλ «Mama mia» και οφείλουμε να αναφερθούμε και στο «έτερον δέος», την παράσταση «Ωραία μου κυρία» με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία «ακούγεται» πως «τα δίνει όλα» επί σκηνής και αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο στο είδος. Πλήθος κόσμου συρρέει από τις αρχές Δεκεμβρίου αθηναικό θέατρο Πάνθεον της Πειραιώς και σχολιάζουν μια πολύ πλούσια, ευχάριστη και εντυπωσιακή παραγωγή εποχής με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Ρήγα. Το θέαμα έχει και πατρινό ενδιαφέρον χάρη στη συμμετοχή του πρώην συμπολίτη μας κωμικού Παύλου Χαικάλη που ως «ατακαδόρος» φίλος του καθηγητή κερδίζει πολύ θερμό χειροκρότημα. Όμως και τα στιγμιότυπα της επίσημης πρεμιέρας περιλάμβαναν συμπατριώτες ως επώνυμους θεατές.

Το μιούζικαλ-κομεντί «Ωραία μου κυρία» έχει πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Ματσούκα, Κώστα Κόκλα (στους διάσημους ρόλους των Ελάιζα Ντούλιτλ και καθηγητή Χίγκινς). Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εμφανίζεται ως καιροσκόπος μέθυσος πατέρας της Ελάιζα και η Μπέτυ Λιβανού ως κομψή μητέρα του Χίγκινς. Οι Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Περικλής Αλμπάνης, Ορέστης Τζιόβας έχουν αναλάβει μικρότερους ρόλους και ο τραγουδιστής Ησαίας Ματιάμπα τραγουδάει ζωντανά. Η ιστορία αναφέρεται βέβαια στη μεταμόρφωση μιας άξεστης, αμόρφωτης και πάμφτωχης νεαρής ανθοπώλισσας σε λαμπερή αριστοκράτισσα με πυγμαλίωνα ένα διαπρεπή, εγωπαθή γλωσσολόγο, που τελικά ερωτεύεται το δημιούργημά του στο αλλοτινό, αστικό Λονδίνο. Η όμορφη Δήμητρα Ματσούκα βρίσκει εδώ την ευκαιρία να αναδείξει την κωμική της φλέβα ενσαρκώνοντας την εμβληματική ηρωίδα που συνδέθηκε θεατρικά με τη Τζούλι Αντριους και κινηματογραφικά με την Οντρει Χέπμπορν, ενώ στην Ελλάδα την υποδύθηκε στο θεατρικό της ντεμπούτο η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη τη δεκαετία του ‘70.

Στην επίσημη πρεμιέρα ο φακός «συνέλαβε» το συμπατριώτη μας τ. πρωθυπουργό και βουλευτή Αχαίας Γιώργο Παπανδρέου να ποζάρει με την τραγουδίστρια- παρουσιάστρια Καλομοίρα και το φίλο του σκηνογράφο Μανώλη Παντελιδάκη. Τον πατρινό σοουμαν Τάκη Ζαχαράτο με την πρώην δημοτική σύμβουλο Γωγώ Παπαντωνοπούλου και τον παραγωγό της παράστασης. Ηταν ακόμα εκεί η πατρινή σοουγούμαν και σοπράνο Νίνα Λοτσάρη. Εσπευσαν επίσης για συγχαρηρτήρια στο θίασο οι Ζωή Λάσκαρη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρί Κυριακού, Ελενα Ακρίτα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρία Ναυπλιώτου, Ακης Σακελαρίου, Δημήτρης Λιγνάδης, Αντζελα Γκερέκου, Γιώργος Κιμούλης, Αννα Νταλάρα, Ελλη Στάη, Τάνια Τρύπη, Γιώργος Λιάγκας, Τζόνι Καλημέρης, Οθων Μεταξάς κ.α.

*Εισιτήρια: Πλατεία: 25€, 30€ & 40€, Θεωρείο Α΄: 15€, 25€ & 30€, Θεωρείο Β΄: 15€ & 25€ Μειωμένο (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, άνω των 65) και Ανέργων: 15€ σε συγκεκριμένες ζώνες, τηλ.: 210-3471111

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View