Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Διπλό με σκορ πρόκρισης για τον Αστέρα

Κύπελλο: Διπλό με σκορ πρόκρισης για τον Αστέρα

Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 2-0 στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 των Τρικάλων για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία στην έναρξη του αγώνα ήταν στο -4. Στα πρώτα λεπτά οι 22 ποδοσφαιριστές ήταν πολύ προσεκτικοί και δεν είχαν βρει τα βήματά τους, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Αστέρας Τρίπολης ανέβαζε ρυθμό και κυνηγούσε το γκολ.

Στο 39’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ και ο Σιδεράκης έδιωξε, το ριμπάουντ πήρε ο Καλτσάς και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι Αρκάδες έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Ο Καλτσάς βγήκε τετ α τετ με τον Σιδεράκη, αλλά νίκησε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, η μπάλα έφτασε στον Κώτσιρα, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ελευθερόπουλου ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη φάση. Στο 50’ ο Ιγκλέσιας τροφοδότησε τον Κώτσιρα κι αυτός έκανε με πλασέ το 2-0.

Τα Τρίκαλα απείλησαν για πρώτη φορά στο 70?, αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε το σουτ του Λεάντρο. Στο 81’ ο Καλτσάς βγήκε τετ α τετ, αλλά και πάλι ο εντυπωσιακός Σιδεράκης απέκρουσε.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν. Ο Μαρουκάκης έπιασε από κοντά την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε σωτήρια.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι κι ο Αστέρας αγκάλιασε την πρόκριση, καθώς για να αποκλειστεί θα πρέπει στη ρεβάνς να χάσει με τρία γκολ διαφορά.

Γκολ: 39' Καλτσάς, 50' Κώτσιρας

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67' Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79' Κουσκουνάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Αναβλήθηκαν τα ματς Αρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports