Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαγευτικές εικόνες από την χιονισμένη περιοχή της Πάργας - Οι ντόπιοι είχαν να δουν τέτοιο θέαμα από το 1987 -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Μαγευτικές εικόνες από την χιονισμένη πε...

Ο χιονιάς δημιούργησε σήμερα Τρίτη 10/1 ένα κατάλευκο τοπίο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του κατοίκους της γραφικής, παραλιακής Πάργας στο βορειοδυτικό τμήμα της Πρέβεζας, στην Ήπειρο καθώς και πολλών χωριών του Δήμου, σήμερα το πρωί, όταν ο χιονιάς δημιούργησε ένα κατάλευκο τοπίο, το οποίο είχαν να δουν οι ντόπιοι πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 1987.

Κατά μήκος της διαδρομής υπήρχε η τροχαία καθώς και οχήματα του Δήμου Πάργας που καθάριζαν τον δρόμο και έριχναν αλάτι. Στα επικίνδυνα σημεία από το χωριό Μεσοπόταμος μέχρι και την Πάργα το χιόνι κάλυψε όλη την περιοχή με αποκορύφωμα στις 12 το μεσημέρι. Η αστυνομία συνόδευε τα αυτοκίνητα στα επικίνδυνα μέρη της διαδρομής και έκανε αισθητή την παρουσία της διευκολύνοντας τους οδηγούς.

Οι φωτό του Λάζαρου Τσάτσου από το σάιτ mypreveza.gr (ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης του epirustravel.eu) δείχνουν το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο τόσο στην Πάργα όσο και στην χιονισμένη Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Πηγή: mypreveza.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις