Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Άμεσα σας επηρεάζει το έντονο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες έχετε διάφορα απρόοπτα κι ανατροπές, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και σε επαγγελματικά. Μια όψη που σας κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικούς, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις απότομες συμπεριφορές αλλά και τη νευρική ένταση.

Ταύρος

Έντονο για την ψυχολογία σας το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες πιθανόν να σας κρατά σε εσωτερική υπερδιέγερση, ίσως με δυσκολία στον ύπνο. Ωστόσο κάτι ξυπνάει μέσα σας και αποδεσμεύεστε από πράγματα του παρελθόντος. Απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές φέρνει σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών.

Δίδυμοι

Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων φέρνει αυτές τις μέρες το απρόβλεπτο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, μια όψη ανατρεπτική, η οποία επίσης μπορεί να φέρνει και ξαφνικά οικονομικά θέματα, με απρογραμμάτιστες εξελίξεις. Η επιρροή αυτή προκαλεί επίσης απότομες συμπεριφορές σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους, ή με διαδικτυακές σας επαφές.

Καρκίνος

Μπορεί να σας ταράζει αυτές τις μέρες το έντονο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, τόσο μέσα από κάποια έκτακτα γεγονότα, κυρίως στα επαγγελματικά, όσο και μέσα από απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι όμως μια όψη αφυπνιστική, που, αν και κάπως έντονα, σας ξυπνά και σας δείχνει την αλήθεια.

Λέων

Μια όψη ανατρεπτική αλλά και αφυπνιστική κορυφώνεται σήμερα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές κυρίως στον εργασιακό χώρο, σε θέματα υγείας αλλά και σε ζητήματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Κάποια γεγονότα σας κάνουν να δείτε την αλήθεια και να αλλάξετε στάση ζωής.

Παρθένος

Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, όμως είναι μέρες με ανατροπές και με ξαφνικά γεγονότα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει κυρίως έκτακτα θέματα κι απότομες συμπεριφορές στα ερωτικά και με τα παιδιά, ενώ και στα οικονομικά είναι πιθανό να παρουσιάζονται απρόβλεπτες εξελίξεις. Ωστόσο σας αφυπνίζει και βλέπετε πιο καθαρά κάποια πράγματα.

Ζυγός

Σας ξαφνιάζουν οι άλλοι αυτές τις μέρες με το ανατρεπτικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει απρόβλεπτες συμπεριφορές απ’ το σύντροφο, τους συνεργάτες ή μέσα στην οικογένεια. Κι εσείς όμως μπορεί να κάνετε κάποιες επαναστάσεις. Έκτακτα γεγονότα σε θέματα σπιτιού πιθανά. Σας αφυπνίζει ωστόσο η όψη αυτή.

Σκορπιός

Αλλάζει ξαφνικά το πρόγραμμά σας αυτές τις μέρες με το απρόβλεπτο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο είναι πιθανό να φέρνει έκτακτα θέματα στο χώρο δουλειάς, ενώ και ραντεβού μπορεί να αλλάζουν ξαφνικά. Απρόοπτα επίσης σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Απότομες συμπεριφορές με συγγενείς, συναδέλφους, συμμαθητές. Ωστόσο κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις.

Τοξότης

Λόγω του απρόβλεπτου τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, αυτές τις μέρες είναι πιθανό να παρουσιάζεται αστάθεια σε οικονομικά κι ερωτικά κυρίως, ενώ δεν λείπουν έκτακτα έξοδα αλλά και απότομες ή αψυχολόγητες συμπεριφορές, ακόμα και με τα παιδιά. Οι αξίες κάποιων ανθρώπων φαίνεται να είναι διαφορετικές απ’ τις δικές σας, και αυτό σας απομακρύνει.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μια ανατρεπτική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει έκτακτα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και προσωπικών στόχων. Κυκλοθυμία, αντιδραστικότητα. Ωστόσο βλέπετε καθαρά την αλήθεια ορισμένων πραγμάτων – μια όψη ιδιαίτερα αφυπνιστική κι αποδεσμευτική.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας αρέσουν οι αλλαγές και οι εκπλήξεις, όμως οι ξαφνικές αλλαγές που φέρνει αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ίσως σας πιάνουν στον ύπνο. Σήμερα κορυφώνεται αυτή η επιρροή, η οποία φέρνει έκτακτες αλλαγές και γεγονότα σε ραντεβού, επικοινωνία, μετακινήσεις, ενώ σας κρατά σε υπερδιέγερση, με πιθανή δυσκολία στον ύπνο.

Ιχθύες

Το ανατρεπτικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες ξαφνικές αλλαγές σχεδίων αλλά και έκτακτα έξοδα ή οικονομική αστάθεια, όπως και ανατροπές σε αγορές/πωλήσεις. Επίσης απρόβλεπτες αντιδράσεις είναι πιθανές με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες. Διαφορετικές ιδεολογίες και αξίες είναι αιτία απομάκρυνσης από ορισμένους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being