Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ: ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ TV ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΡΣΤΕΝ ΝΤΑΝΣΤ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ: ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετοιμος για Φλόριντα

Μπορεί να μην είδε τον «Αστακό» να διακρίνεται στις Χρυσές Σφαίρες μέσα από τις σουρεάλ επιδόσεις του πρωταγωνιστή του Κόλιν Φάρελ, όμως ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει στην αμερικάνικη τηλεόραση αναλαμβάνοντας τα ηνία μιας καινούριας μαύρης κωμικής σειράς του ΑΜC. O Ελληνας δημιουργός «παίζει» πια σε διεθνές επίπεδο και συνεργάζεται με την ελίτ του σύγχρονου Χόλιγουντ. Όπως γνωστοποιήθηκε στη νέα του απόπειρα θα συνεργαστεί με το Τζορτζ Κλούνει και την Κίρστεν Ντανστ.

Η μαύρη κωμική σειρά «On Becoming a God in Central Florida», τα επεισόδια της οποίας έχουν διάρκεια μιας ώρας, διαδραματίζεται στην Φλόριντα της δεκαετίας του 1990. Η Ντανστ θα ενσαρκώσει την Krystal Gill, μια χαμηλόμισθη υπάλληλο ενός υδάτινου πάρκου στο Ορλάντο. Έχοντας πρόσφατα χάσει τον σύζυγο της, η Gill χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσo για να βρεθεί στην κορυφή της Founders American Merchandise, της βαθύπλουτης, πατριωτικής επιχείρησης «πυραμίδα» η οποία της κατέστρεψε τη ζωή.

Πέραν της σύνοψης της σειράς, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την νέα σειρά του AMC. Ο Robert Funke και ο Matt Lutsky θα γράψουν το σενάριο, ενώ την εκτελεστική παραγωγή έχει αναλάβει η Smokehouse Pictures των George Clooney και Grant Heslov. Θυμίζουμε πως η 34χρονη Ντανστ έχει καθιερωθεί σε «περίεργους» ρόλους. Εκανε το ντεμπούτο της παιδάκι σε ταινία του Γούντι Αλεν και μετά μεταμορφώθηκε σε «Μαρία Αντουανέτα» της Σοφία Κόπολα, σε κορίτσι του Spiderman και μούσα του Λαρς Φον Τρίερ. Τελευταία ξεχωρίζει και ως tv star και jazz τραγουδίστρια. Ηταν μέλος της επιτροπής στο τελευταίο Φεστιβάλ των Καννών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View