Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Στοπ στην κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε Παλιά και Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, λόγω χιονιού και πάγου

Αχαΐα: Στοπ στην κυκλοφορία φορτηγών άνω...

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Προσωρινές ρυθμίσεις οδικής κυκλοφορίας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας. Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε Παλιά και Νέα Εθνική Πατρών-Κορίνθου μέχρι και την Τρίτη το πρωί.

Αναλυτικά:

«Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

1. Η απαγόρευση κυκλοφορίας για οχήματα άνω των 3,5 τόνων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Διεύθυνσής μας και συγκεκριμένα:

α) στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Πατρών από χ/θ 205,300 έως 159,630 και

β) στη Π.Ε.Ο. Κορίνθου –Πατρών από χ/θ 60+000 έως το ύψος του κόμβου Ακταίου Ρίου Αχαΐας 2 για ιδιαίτερους λόγους ασφάλειας, λόγω των επικρατουσών καιρικών συνθηκών (έντονη χιονόπτωση – παγετός), σύμφωνα και με το εκδοθέν Δελτίο Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ.

2. Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθεται σε ισχύ σήμερα 09/01/2017 από την 17.00΄ώρα έως αύριο 10/1/2017 και ώρα 08:00.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις