Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Κλειστά σχολεία σήμερα λόγω παγετού -Παράταση...διακοπών για μαθητές περιοχών σε όλους σχεδόν τους δήμους

Δυτική Ελλάδα:Κλειστά σχολεία σήμερα λόγ...

Δείτε αναλυτικά

Παράταση στις διακοπές των χριστουγέννων για τους  μαθητές τεσσάρων σχολειων της Πάτρας. Αιτία ο παγετός από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον χιονιά των τελυεταίων ημερών.

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα παρακάτω σχολεία:

-Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου.

-Δημοτικό Σχολείο Άνω Καστριτσίου.

-Νηπιαγωγείο Σελλών.

-Δημοτικό Σχολείο Σελλών.

ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ:

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς μετά τις γιορτές των χριστουγέννων για τους μαθητές της Αιγιάλειας με απόφαση του Δημάρχου μετατίθεται για την Τετάρτη αφού τα σχολεία θα μείνουν κλειστά Δευτέρα και Τρίτη προκειμένου να αποκατασταθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα που προκάλεσε ο χιονιάς.

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία και στα Καλάβρυτα, λόγω της πρωτοφανούς σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά.

Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεδομένου ότι ο εκτεταμένος παγετός και το αρκετών εκατοστών χιόνι καθιστούν επισφαλή τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ:

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9-1-2017 τα σχολεία των ορεινών Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά), λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή και κυρίως εξαιτίας του παγετού που καθιστά επικίνδυνη τη μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία.

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ:

Κλειστά θα μείνουν αύριο σχολεία και στη Δυτική Αχαϊα εξαιτίας των δυσμενών καιρικων συνθηκών και κυρίως του παγετού το πρωί. Ο Δήμος Δυτικής Αχαίας αποφάσισε να μην ανοίξουν αύριο τα δημοτικά σχολεία στις εξής περιοχές:

– Πηγάδια

– Σαντομερίου

– Πορτες

– Μιχοϊου

– Βελιτσών

– Σπάτα

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Στο Δήμο Αγρινίου θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς.

ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά & Νηπιαγωγεία) του Δήμου Ναυπακτίας θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 9-01-2017 λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Οι πολικές θερμοκρασίες και οι συνθήκες ολικού παγετού θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μην ανοίξουν τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Ηλείας, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα:

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Κλειστά θα παραμένουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Δ.Ε Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας.

Δήμος Ζαχάρως – Φιγαλείας


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις