Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 12 Γενάρη στην Ελλάδα και στην Πάτρα το φιλμ "Ο Νόμος της Νύχτας" του Μπεν Άφλεκ

Έρχεται 12 Γενάρη στην Ελλάδα και στην Π...

Προβάλλεται ήδη με θετικές κριτικές σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ

Σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών έχει ξεκινήσει να παίζεται στις ΗΠΑ η νέα ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo» Μπεν Άφλεκ, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί.

Ο λόγος για το φιλμ «Live by Night – Ο Νόμος της Νύχτας» όπου εκτός του Μπεν Άφλεκ, παίζουν οι Ελ Φάνινγκ, Ζόι Σαλντάνα, Σκοτ Ίστγουντ, Κρις Σάλιβαν, Σιένα Μίλερ, Άντονι Μάικλ Χόλ, Μπρένταν Γκλίσον και ο Κρις Κούπερ.

Μετά το βραβευμένο με Όσκαρ, «Argo», ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με το ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα εποχής του Ντένις Λεχέιν, συγγραφέα των μετέπειτα μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών «Το Μυστικό Ποτάμι», «Gone Baby Gone» (ήταν η 1η σκηνοθετική προσπάθεια του Άφλεκ στο σινεμά) και «Το Νησί των Καταραμένων».

Η ταινία με στοιχεία γκανγκστερικής περιπέτειας, «Ο Νόμος της Νύχτας» μας μεταφέρει στην Βοστόνη, τη δεκαετία του '20, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο.

Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

«Ο Νόμος της Νύχτας» είναι μια επική ιστορία, στον ρου της οποίας παρελαύνουν πιστοί φίλοι και ανάλγητοι εχθροί, σκληροί έμποροι αλκοόλ και σαγηνευτικές μοιραίες γυναίκες, θρησκόληπτοι ευαγγελιστές και αδυσώπητοι συμμορίτες που όλοι μάχονται για να κατακτήσουν το Αμερικάνικο όνειρο, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Η ταινία «Ο Νόμος της Νύχτας» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2017 και αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture