Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Ρέντφορντ και Φόντα ως γείτονες που ερωτεύονται στο νέο τους φιλμ με τίτλο «Our Souls at Night»

Οι Ρέντφορντ και Φόντα ως γείτονες που ε...

Η ταινία γυρίστηκε για λογαριασμό του Netflix

Πριν περίπου 50 χρόνια έπαιξαν τους νιόπαντρους σε ένα μικρό, στενό διαμέρισμα στο αγαπημένο φιλμ του 1967 «Barefoot in the Park – Ξυπόλητη στο πάρκο» του Τζιν Σακς. Ο λόγος για την 79χρονη σήμερα Jane Fonda και τον 80χρονο θρύλο Robert Redford, οι οποίοι παίζουν και πάλι για 4η φορά στη μεγάλη οθόνη και η πρώτη φωτογραφία από το φιλμ, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο Κολοράντο, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Παίζουν στο φιλμ «Our Souls at Night» που βασίζεται στη νουβέλα του Kent Haruf και γυρίστηκε για λογαριασμό του Netflix (θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017).

Οι Fonda και Redford είχαν παίξει και το 1966 στην «Καταδίωξη - The Chase» πλάι στον μεγάλο Μάρλον Μπράντο ενώ το 1979 ξαναέσμιξαν κινηματογραφικά στο «The Electric Horseman – Ηλεκτρικός Καβαλάρης» σε σκηνοθεσία του αξέχαστου Σίντνει Πόλακ. Στη νέα ταινία τους, (τα δικαιώματα του βιβλίου τα αγόρασε ο Ρέντφορντ) ερμηνεύουν δύο γείτονες που έχουν μείνει χήροι και ξεκινούν να κάνουν συντροφιά που θα εξελιχθεί σε μία βαθιά φιλία. «Είναι ένα love story για μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους», είπε ο Ρέντφορντ. Παίζουν ακόμα ο Bruce Dern (που ήταν ο σύζυγος της Fonda στην συγκινητική ταινία του 1978 «Coming Home») και οι Judy Greer και Matthias Schoenaerts. Η σκηνοθεσία είναι του Ινδού στην καταγωγή Ρίτες Μπάτρα του "The Lunchbox".

Η Jane Fonda ποτέ της δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Ρέντφορντ αλλά και το ότι πάντα ήταν κρυφοερωτευμένη. Αυτό ένιωσε και στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας. Όπως είπε, ήταν στιγμές που έπαυε να είναι σοβαρή και γινόταν σαν «χαζοτινέιτζερ» θαυμάστρια.

Τέλος η 2 φορές βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνείας Jane Fonda ανέφερε μιλώντας στο Entertainment Weekly ότι για περίπου μισό αιώνα είναι φίλη με τον Redford και η φιλία τους είναι ολοφάνερη και αποτυπώνεται στη νέα τους κινηματογραφική συνεργασία.

Η φωτ. της ταινίας «Our Souls at night» έχει την υπογραφή Kerry Brown για το Entertainment Weekly και η φωτ. από το «Ξυπόλητη στο πάρκο» είναι από Everett Collection.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture