Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει διάφορες επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις αυτές τις μέρες, αλλά δεν ευνοεί τα εντελώς καινούργια πράγματα, παρά μόνο συμφωνίες και κινήσεις που δεν είχαν γίνει παλιότερα ή είχαν μείνει στη μέση. Πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας που γνωρίζατε από παλιά.

Ταύρος

Μέρες επανασυνδέσεων με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος συναντιέται σήμερα με τον Ήλιο, μια σύνοδος που φέρνει στη ζωή σας ακόμα και ανθρώπους απ’ το εξωτερικό ή που είχατε γνωρίσει στα ταξίδια σας και είχατε καιρό να δείτε. Πιθανές επίσης και συναντήσεις με δασκάλους ή συγγενείς απ’ τα παλιά. Φοιτητικά reunion. Ταξίδια σε μέρη παλιά.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής συναντιέται με τον Ήλιο με ακρίβεια σήμερα, γι’ αυτό είναι πιθανό αυτές τις μέρες να προχωρούν κάποιες οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις, δάνεια και κληρονομικά θέματα που είχαν μείνει στη μέση στο παρελθόν – δεν ευνοεί τα εντελώς καινούργια πράγματα. Ερωτικές επανασυνδέσεις επίσης, κυρίως παρασκηνιακές. Έρχονται παλιά μυστικά στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Επανασυνδέσεις με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και παλιοί καλοί φίλοι έρχονται ξανά στη ζωή σας. Γενικά αναθεωρείτε σχέσεις και το πώς λειτουργείτε στην κοινωνική σας ζωή. Δεν ευνοούνται οι τελείως καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Κινητικότητα στα εργασιακά αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, η οποία μπορεί να φέρνει παλιές γνωριμίες κι επαφές, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες και τις συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση, και όχι τα καινούργια πράγματα. Παράλληλα, είναι μέρες με συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας οι οποίες είχαν αναβληθεί.

Παρθένος

Σημαντική οικονομική ενίσχυση δέχεστε αυτά τα Χριστούγεννα, τόσο λόγω της μακροχρόνιας όψης Κρόνου-Ουρανού που φέρνει αυτή την εποχή πρόοδο σε επενδύσεις, κληρονομικά, δάνεια κλπ, αλλά και σε θέματα σπιτιού/ακινήτων, οικογένειας, όσο και λόγω του γενναιόδωρου τριγώνου Αφροδίτης-Δία που φέρνει ωραία δώρα και αγορές, καλά έσοδα και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά.

Ζυγός

Οικογενειακά reunion αυτές τις μέρες με τη συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο που κορυφώνεται σήμερα, ενώ γενικά βλέπετε ανθρώπους απ’ τα παλιά. Παράλληλα, μπορεί να κάνετε κάποιο ταξιδάκι στις ρίζες σας. Η σύνοδος αυτή φωτίζει στοιχεία του παρελθόντος και φέρνει ζωντανά μνήμες αλλά και θέματα παλιά στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Αρκετά τα reunion αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι μπορεί να βλέπετε παλιούς συμμαθητές ή γνωστούς, ή συγγενείς που είχατε να δείτε καιρό. Επίσης δίνει την ευκαιρία για ταξιδάκια και βόλτες σε μέρη παλιά. Παράλληλα, ίσως ξεκινάτε πάλι κάποια μαθήματα που είχατε αφήσει στη μέση.

Τοξότης

Παλιά χρωστούμενα από ή προς εσάς μπορεί να φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο που κορυφώνεται σήμερα, ή μπορεί να προχωράτε σε αγορές, πωλήσεις ή οικονομικές συμφωνίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί στο παρελθόν – μην προχωράτε όμως σε σημαντικές καινούργιες αγορές ή συμφωνίες, συνολικά έως 8/1.

Αιγόκερως

Συναντιέται σήμερα με ακρίβεια ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες φέρνει αρκετούς ανθρώπους απ’ τα παλιά στη ζωή σας, κυρίως συναδέλφους, συγγενείς και γνωστούς. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιείτε καλύτερα, αναθεωρείτε και σκέφτεστε τι θέλετε και ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας.

Υδροχόος

Κρυφές επανασυνδέσεις και συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, ενώ έρχονται στη ζωή σας άνθρωποι με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Κλείσιμο γενικά διάφορων θεμάτων και κύκλων. Παράλληλα, φωτίζονται και κάποιες ίσως αυταπάτες ή υποσυνείδητα θέματα.

Ιχθύες

Παλιούς φίλους και γνωστούς φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να παίρνετε μέρος ξανά σε ομάδες ή συλλόγους στους οποίους δραστηριοποιούσασταν παλιά. Πιθανές και ερωτικές επανασυνδέσεις, ενώ άνθρωποι απ’ τα παλιά έρχονται και μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being