Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Στο πνεύμα των ημερών, απολαμβάνουμε την εξαιρετική spiced ale Bah Humbug, αποκλειστικά στην La Bodegueta!

Στο πνεύμα των ημερών, απολαμβάνουμε την...

Στην πρώτη αυθεντική μπυραρία της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Παντανάσσης!

Ήταν Χριστούγεννα του 1843 όταν ο Κάρολος Ντίκενς, στη νουβέλα του A Christmas Carol, έφερε τα τρία φαντάσματα των χριστουγέννων στον Σκρουτζ (Ebenezer Scrooge) για να τον προκαλέσουν να αλλάξει την μίζερη στάση ζωής που είχε. Η βρετανική ζυθοποιία Wychwood εμπνευσμένη από την ιστορία φέρνει κάθε Χριστούγεννα ένα ξεχωριστό αντίδοτο στην μιζέρια: Την χριστουγεννιάτικη μπίρα της Bah Humbug στέλοντας το μήνυμα πως μια καλή μπίρα μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

H Bah Humbug είναι μια πλούσια εποχιακή (χριστουγεννιάτικη) Spiced Ale, με κανέλλα. Ο υπέροχος αγγλικός χαρακτήρας της, πλούσιος από την βύνη και τα πικάντικα αγγίγματα της κανέλλας και του λυκίσκου γεμίζουν νοστιμιά το στόμα και σηματοδοτούν τις γιορτινές στιγμές της εποχής.

Έχει κεχριμπαρένιο χρώμα, πλούσιο αφρό με διάρκεια και άρωμα γλυκό, φρουτώδες και ελαφρώς πικάντικο, βοτανικό, με νότες μπισκότου και κανέλλας.

Η γλυκόπικρη, φρουτώδης και πικάντικη γεύση της εξελίσσεται πάνω στο λεπτοκαμωμένο σώμα της, η τελειότητα του οποίου αναδεικνύεται και εξ’ αιτίας του χαμηλού ανθρακικού της. Οι νότες από cranberries, σταφίδα, δαμάσκηνο, μπισκότο και το ελαφρύ καρύκευμά της ισορροπούν με την εξαιρετική πικράδα της και την αρωματική επίγευσή της. Έχει αλκοόλ 5%.

Την απολαμβάνουμε αποκλειστικά, στην αγαπημένη μας La Bodegueta, την πρώτη αυθεντική μπυραρία της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Παντανάσσης!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life