Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Δυο θετικές ήπιες όψεις κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες ήδη από χτες βοηθούν κυρίως τα επαγγελματικά και την καλύτερη οργάνωση της ζωής σας. Γίνονται ενδιαφέρουσες επαφές. Επίσης ευνοούν το κλείσιμο ζητημάτων αλλά και την ξεκούραση και την φυγή απ’ τα καθημερινά. Ευχάριστες μικρές εκπλήξεις. Το βράδυ προσέξτε τον δογματισμό και τις πολιτικές συζητήσεις.

Ταύρος

Οι δυο αρμονικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, βοηθούν ήδη από χτες την εύκολη εξέλιξη σχεδίων σας και ζητημάτων ταξιδιών ή επαφών και το εξωτερικό και εκπαίδευσης/σπουδών. Φίλοι και γνωστοί παίζουν γεφυρωτικό ρόλο. Εύνοια στη δικτύωση. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου ίσως φέρει οικονομικές πιέσεις και ερωτική ή συναισθηματική ψυχρότητα.

Δίδυμοι

Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και σε θέματα οικονομικά φέρνουν οι δυο καλές όψεις που σχηματίζονται σήμερα αλλά λειτουργούν ήδη από χτες, ενώ άτομα εξουσίας σάς ενισχύουν. Μια κοινωνική μέρα γενικά, με συναντήσεις, ίσως και απρόσμενες. Προς το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες απορριπτικές ή σκληρές συμπεριφορές.

Καρκίνος

Εύνοια σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, ταξιδιών, νομικών, σπουδών ή εκπαίδευσης φέρνουν οι δυο θετικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, αν και ήδη από χτες μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε κάτι απ’ τα παραπάνω. Ευχάριστες κι απρόσμενες επαγγελματικές εξελίξεις επίσης. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η διατροφή σας αλλά και κάποιες κριτικές.

Λέων

Εργασιακά και θέματα οικονομικά ευνοούνται σήμερα με τις δυο θετικές όψεις που σχηματίζονται, οι οποίες ήδη λειτουργούν από χτες και διευκολύνουν ανάλογα ζητήματα. Δημιουργική μέρα, με εξόδους επίσης και φλερτ. Ωστόσο προσέξτε προς το βράδυ κάποιες σκληρές ή ψυχρές συμπεριφορές στα ερωτικά αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Παρθένος

Διευκολύνσεις προσφέρουν σήμερα οι δυο θετικές όψεις που σχηματίζονται, οι οποίες ήδη από χτες που λειτουργούν βοηθούν θέματα σχέσεων, συνεργασιών και δημιουργικών ή επιχειρηματικών project. Εύνοια και σε θέματα παιδιών. Προς το βράδυ ωστόσο, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί μια συναισθηματική απομόνωση ή ακόμα και πρόσκαιρα συναισθήματα θλίψης ή απόρριψης.

Ζυγός

Ευνοϊκές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας κι εργασιακών φέρνουν οι δυο θετικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, οι οποίες ήδη λειτουργούν από χτες, ενώ ευνοούν και ζητήματα υγείας και διατροφής. Αυτό που θέλει προσοχή προς το βράδυ είναι κάποια σκληρά λόγια και ορισμένα προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις.

Σκορπιός

Σχηματίζονται σήμερα δυο διευκολυντικές όψεις, οι οποίες ήδη από χτες ευνοούν την επικοινωνία και διάφορες επαφές, τις μετακινήσεις και τα ταξιδάκια, αλλά και τα ερωτικά – δημιουργούνται γέφυρες. Εύνοια επίσης σε μάθηση, διάβασμα, γράψιμο, αλλά και σε ζητήματα παιδιών. Προσέξτε ωστόσο κάποιες οικονομικές πιέσεις και υποχρεώσεις, κυρίως προς το βράδυ.

Τοξότης

Γόνιμες για τα οικονομικά σας οι αρμονικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, οι οποίες ήδη από χτες μπορεί να φέρνουν κάποιες καλές εξελίξεις, ενώ ευνοούνται και ζητήματα οικογενειακά, σπιτιού κι ακινήτων. Η Σελήνη ωστόσο προς το βράδυ θα συναντήσει τον Κρόνο στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που μπορεί να σας “γειώσει” σε ένα επίπεδο.

Αιγόκερως

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει το πρωί η Σελήνη, ενώ το κλίμα είναι αρμονικό. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους και στην ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και με το διαδίκτυο. Ευνοούνται οι πρωτοβουλίες για διάφορες επαφές και συζητήσεις.

Υδροχόος

Παίρνουν μια ανάσα τα οικονομικά σας σήμερα με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται, οι οποίες ήδη από χτες μπορεί να έχουν φέρει κάποιους καρπούς, πιθανόν και από δική σας πρωτοβουλία. Αίσιο επίσης κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προς το βράδυ είναι πιθανό να δοκιμάσει κάποιες σχέσεις με φίλους ή γνωστούς.

Ιχθύες

Άμεσα σας ευνοούν και σας διευκολύνουν οι δυο αρμονικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, οι οποίες ήδη από χτες σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε κάποια θέλω σας και να κάνετε επιτυχημένες κινήσεις, ενώ προχωρούν ορισμένα σχέδιά σας. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα προς το βράδυ είναι κάποιες απαιτητικές και σκληρές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being