Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στον τελικό του Κυπέλλου η Παναχαϊκή - Πέρασε και από το Ζευγολατιό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ποδόσφαιρο: Στον τελικό του Κυπέλλου η Π...

Οι κοκκινόμαυροι με χρυσό σκόρερ τον Μωραΐτη, επικράτησαν με 1-0 της τοπικής ομάδας

Η Παναχαϊκή έκλεισε νικηφόρα το 2016. Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 στο Ζευγολατιό της τοπικής ομάδας, και προκρίθηκαν στο τελικό του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Πολύ δύσκολες συνθήκες στο γήπεδο της Κορινθιακής πόλης, συνάντησε η Παναχαϊκή. Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού διεξήχθη με χαλάζι, ενώ καθ όλη την διάρκεια η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή και είχε αρκετό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Στο φινάλε εντωμεταξύ ψιχάλισε στο Ζευγολατιό.

Η Παναχαϊκή παρ όλα αυτά κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό και να προηγηθεί στην δεύτερη επίσκεψή της στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος, Μωαραΐτης αναδεικνύεται σε άνθρωπο του Κυπέλλου και έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κοκκινόμαυρους» στο 5ο λεπτό με όμορφο πλασέ μετά από σέντρα το Πιτταρά.

Η Παναχαϊκή συνέχισε να πιέζει και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών των «κοκκινόμαυρων» ήταν ο Μωραΐτης, ο Στεργίδης και ο Πιτταράς.

Στην αντίπερα όχθη το Ζευγολατιό δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στην πίεση των κοκκινόμαυρων και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις προς την εστία του Βασίλη Σούλη.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο με τους παίχτες του Ζευγολατιού να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Βασίλη Σούλη.

Αντίθετα η Παναχαϊκή έβρισκε κενούς χώρους και φάνηκε επικίνδυνη σε αρκετές στιγμές, με κύριο εκφραστή και πάλι τον Μωραΐτη.

Με αυτόν τον τρόπο η Παναχαϊκή έκλεισε επιτυχημένα το 2016 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο τελικό του Κύπέλλου του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής όπου περιμένει τον αντίπαλο της από την αναμέτρηση του Αστέρα Αμαλιάδας με την Αχαϊκή.

 

*Στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο ο Κώστας Κατσουράνης, με τον Κώστα Χαλκιά που ήταν εκτός αποστολής, όσο και οι Μαρλαφέκας, Γερόλυμος από την Συμμαχία και την Ερασιτεχνική αντίστοιχα.

Ζευγολατιό: Σκούρτης, Ατματζίδης, Παϊνέρης, Σιγάλας, Βιδάλης, Μαλαχάτης, Χουσελάς, Σεναϊ, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κόρμαλης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Β. Σούλη, Αδαμόπουλο, Μακρυδημήτρη, Παπαδόπουλο, Βλάχο, Γκίνο, Μπιτσάκο, Πολυχρόνη(Κωσταντακόπουλος 70’), Στεργίδη(Γεωργαντόπουλος 91’), Πιτταρά(Κωνσταντινίδης 59’), Μωραΐτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports