Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Στα Καλάβρυτα μετέβησαν μέλη του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Στα Καλάβρυτα μετέβησαν μέλη του Παραρτή...

Ομάδα ειδικών ιατρών έδωσε συμβουλές στους τροφίμους του Ιδρύματος αλλά και σε πολλούς κατοίκους

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Συνδέσμου «Κωστής Παλαμάς» και του Παραρτήματος Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την περασμένη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη των Καλαβρύτων.

Ποιο συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί, μετά το εκκλησίασμα,  συνεργαζόμενοι ιατροί του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, υποστηριζόμενοι από τα μέλη του Συλλόγου «Κωστής Παλαμάς»  επισκέφτηκαν το «Καλλιμανοπούλειο  Ίδρυμα» στα Καλάβρυτα, έπειτα από συνεννόηση με την Διοίκηση του Ιδρύματος.

Υπό την καθοδήγηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστού Ιατρού Δρ Νικόλαου Ραζή, ομάδα ειδικών Ιατρών,  προϊσταμένου του ειδικού πνευμονολόγου Δρ Αντώνη Χριστόπουλου, συναντήθηκαν με τους τροφίμους και το προσωπικό του ιδρύματος, αντάλλαξαν ευχές  ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων και προσέφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα.

Εις ανάμνηση του γεγονότος, ο πρόεδρος του συλλόγου Κωστής Παλαμάς, Δρ Αντώνης Χριστόπουλος, δώρισε  στο ίδρυμα δύο εικαστικά έργα της γνωστής  εικαστικού Σαπφώς, που θα κοσμούν το εντευκτήριο. Παρόμοια δωρεά έγινε στην ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, ο Ηγούμενος της οποίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση και προσκάλεσε το σύλλογο επίσημα να επισκεφτούν την Μονή.

Ακολούθως, οι ιατροί παρείχαν  τις ιατρικές τους συμβουλές στους τροφίμους του Ιδρύματος, αλλά και σε πολλούς κάτοικους της περιοχής που επωφελήθηκαν της επίσκεψης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο κοινωνικό αυτό ιατρείο θα συμμετάσχουν οι κάτωθι ειδικοί ιατροί:

Γεώργιος Κατσούδας - Ορθοπαιδικός

Νικόλαος Παναγόπουλος - Θωρακοχειρουργός

Ιωάννης Τριλίβας - Οφθαλμίατρος

Πανουτσόπουλος Βασίλειος - Ουρολόγος

Χριστόπουλος Αντώνιος - Πνευμονολόγος  - Φυματιολόγος

Υποστηριζόμενοι  από τους: Νικολίτσα Παπαδοπούλου - προϊσταμένη Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και Παρασκευή Βιτωράτου - Διευθύντρια ΙΕΚ Νοσηλευτικής αλλά και το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Ιδρύματος εξέτασαν με τον ειδικό εξοπλισμό που έφεραν δεκάδες ασθενείς.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, ως γνωστόν, τα τελευταία 58 έτη προσφέρει άοκνα τις υπηρεσίες της προασπίζοντας την υγεία του Ελληνικού λαού ιδίως σε θέματα σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη  διάγνωση του καρκίνου.

Ο Σύλλογος «Κωστής Παλαμάς» ιδρύθηκε πρόσφατα από ομάδα σημαντικών προσωπικοτήτων, τόσο του επιστημονικού όσο και του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και του κόσμου του πολιτισμού της πόλης των Πατρέων, με κύριο σκοπό την συγκρότηση των κοινωνικών δυνάμεων της πατρίδας μας ενάντια στην πολύπλευρη κρίση που μαστίζει σήμερα την χώρα μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δρ Αντώνης Χριστόπουλος και τα μέλη της διοικούσης επιτροπής εύχονται σε όλους τους Καλαβρυτινούς  με Υγεία και Ευτυχία να υποδεχτούν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και υπόσχονται να διοργανώσουν σε συνεργασία με τοπικούς φορείς πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή μας στο άμεσο μέλλον.

*Οι φωτό είναι από την ανάρτηση του σάιτ kalavrytanet.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being