Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρακλάδι του ΡΚΚ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Πόλη με 38 νεκρούς

Παρακλάδι του ΡΚΚ ανέλαβε την ευθύνη για...

Έκτακτη σύσκεψη από τον Ερντογάν

Παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε έξω από στάδιο ποδοσφαίρου στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα τον θάνατο 38 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 155.

Σε δήλωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η οργάνωση Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (TAK) ανέφερε ότι πραγματοποίησε τις επιθέσεις. Η TAK έχει αναλάβει την ευθύνη και για άλλες φονικές επιθέσεις στην Τουρκία φέτος.

Να σημειωθεί ότι ο τούρκος προεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε σήμερα σύσκεψη ασφαλείας με τη συμμετοχή υπουργών της κυβέρνησης και υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων, δήλωσαν πηγές της προεδρίας, την επομένη της διπλής βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 38 ανθρώπων.

Στο μεταξύ, το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) και το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), εξέφρασαν την "πλήρη υποστήριξή" τους στις δυνάμεις ασφαλείας και στη μάχη τους κατά της τρομοκρατίας, σε κοινή δήλωσή τους στη Βουλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις