Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ματέο Ρέντσι: «Υπέφερα όταν έκλεισα τα κουτιά χθες τη νύχτα»

Ματέο Ρέντσι: «Υπέφερα όταν έκλεισα τα κ...

Ο Ιταλός απερχόμενος πρωθυπουργός μοιράστηκε την προσωπική στιγμή στο facebook

«Υπέφερα όταν έκλεισα τα κουτιά χθες τη νύχτα, δεν ντρέπομαι, διότι δεν είμαι ρομπότ», έγραψε ο Ιταλός απερχόμενος πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι στο προφίλ του στο Facebook. «Επιστρέφω απλός πολίτης, δεν έχω αλεξίπτωτα, δεν διαθέτω έδρα στο κοινοβούλιο, δεν έχω μισθό και ούτε ασυλία», προσθέτει ο Ρέντσι.

Υπογραμμίζει, δε, ότι «ξαναρχίζει και πάλι από την αρχή, όπως είναι και σωστό» διότι «θεωρεί πως η πολιτική δράση σημαίνει να υπηρετεί, κανείς, τη χώρα». Ο απερχόμενος πρωθυπουργός «σε όποιον τον διαδέχεται, εύχεται ειλικρινά καλή δουλειά και προσφέρει τη στήριξή του», από τη στιγμή που «όλοι στηρίζουμε την Ιταλία, δεν είμαστε εναντίον κάποιου άλλου».

Ο Ρέντσι τονίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να κερδίσει την αναμέτρηση με τα παιδιά του «για το δικαίωμα παράλληλης χρήσης του υπόγειου του σπιτιού», κάτι που «είναι ακόμη πιο δύσκολο από τη διαχείριση της κυβερνητικής πλειοψηφίας».

«Είμαστε εκείνοι που καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες. Που όταν χάνουν δεν ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους. Οι οποίοι πιστεύουν ότι το να μισείς είναι λιγότερο χρήσιμο από το να οικοδομείς. Και που όταν, το βράδυ, φτιάχνουν την κουβέρτα στα παιδιά τους, σκέφτονται ότι, ναι, άξιζε τον κόπο. Θα αξίζει και πάλι τον κόπο, μαζί. Θα τα πούμε γρήγορα, φίλοι μου», καταλήγει το μήνυμα του Ματέο Ρέντσι στο διαδίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View