Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλέβουν φρεάτια και ρεύμα στην Καλαμάτα

Κλέβουν φρεάτια και ρεύμα στην Καλαμάτα

Η δημοτική αρχή έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά

Χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μένουν καθημερινά ακόμη και οι πιο κεντρικές γειτονιές της Καλαμάτας, εξαιτίας της δράσης επιτήδειων που, για να κλέψουν… ρεύμα, προκαλούν σημαντικές φθορές στις εγκαταστάσεις! Ο δήμος έχει να αντιμετωπίσει και τις επιδρομές συμμοριών, οι οποίες κλέβουν τα… φρεάτια των δρόμων, για να τα πουλήσουν!

Η δημοτική αρχή έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και ζητά τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για να αποτραπούν οι λεηλασίες, που γίνονται συχνά αιτία για σοβαρά ατυχήματα σε βάρος πολιτών. Μάλιστα, ο υπεύθυνος των συνεργείων ηλεκτροφωτισμού του δήμου έχει στείλει επιστολή στις προϊστάμενες αρχές, ζητώντας να λάβουν τα μέτρα τους για να αντιμετωπιστούν οι βανδαλισμοί και οι φθορές που γίνονται στις εγκαταστάσεις του δημοτικού φωτισμού της πόλης και οι επανειλημμένες κλοπές των μαντεμένιων καλυμμάτων των φρεατίων στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της Καλαμάτας.

Στο έγγραφό του επισημαίνει ότι τα προβλήματα είναι πιο πυκνά στην οδό Κρήτης, όπου συμμορίες κλέβουν τα καπάκια των φρεατίων, με κίνδυνο να πέσουν μέσα πολίτες ή αυτοκίνητα, στην πλατεία Χρυσοστόμου Δασκαλάκη, όπου πολλές φορές άγνωστοι έχουν παραβιάσει τον πίνακα φωτισμού, με σκοπό την αυθαίρετη λήψη ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ παρόμοια φαινόμενα έχουν καταγραφεί στην περιοχή της Ράχης, της Αγίας Τριάδας, το ανατολικό και το δυτικό κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις